Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

FOTO! Vezi cum au decurs ceremoniile de nunta ale modelelor Victoria's Secret!

Nuntile celebritatilor au reprezentat intotdeauna un subiect de larg interes pentru public. Asa ca astazi ne-am decis sa povestim putin despre ceremoniile a trei modele Victoria's Secret: Miranda Kerr, Adriana Lima si Lily Aldridge.

Nunta Mirandei Kerr (28) si a lui Orlando Bloom (34) Orlando, fiind un gentleman desavarsit, ne-a cerut mana Mirandei si noi am acceptat fara ezitare. Sunt intr-adevar extrem de indragostiti si formeaza un cuplu superb


4 rochii vintage Collette Dinnigan au fost aduse cu avionul din Sidney tocmai in SUA, pentru ca mireasa sa aiba mai multe tinute de schimb, in timpul ceremoniei si petrecerii. De asemenea, Miranda a mai purtat un inel creat de bijutierul Stefano Canturi.

Prea multe detalii nu se cunosc despre nunta modelului Victoria's Secret cu actorul Orlando Bloom, insa trebuie sa recunoastem ca formeaza un cuplu deosebit de frumos.

O alta nunta ca-n povesti a fost cea a supermodelului brazilian Adriana Lima si a baschetbalistului Marko Jaric. Acesta a cerut-o pe frumoasa femeie in casatorie chiar...

Citeste tot articolul pe Nunti Vip

Recomandari