Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

FOTO! Vezi rochiile de mireasa VIP care au influentat lumea!

Exista rochii de mireasa care au schimbat total cursul modei. Multe dintre acestea sunt astazi expuse in muzee, datorita designului deosebit si al celebritatilor care le-au purtat!

Iata un top al celor mai renumite rochii de mireasa din lume.

1. Jaqueline Bouvier Kennedy a purtat la nunta sa o rochie ce avea sa devina o emblema a anilor '50. Rochia a fost creata de Anne Lowe si este o marturie a bunului gust, elegantei si rafinamentului. Designul acesteia a fost inspirat de rochiile anilor 1860-1880.

2. Mia Farrow a purtat la nunta sa cu Frank Sinatra o rochie care a iesit din tiparele anilor '60. Croiala a fost simpla si dreapta, dar extrem de eleganta.

3. Carolyn Bessete Kennedy, nora lui Jaqueline Kennedy, a purtat o rochie semnata Narcisco Rodriguez. Toaleta acesteia a fost o gura de aer printre rochiile pufoase ale anilor '80.

4. Audrey Hepburn a devenit imaginea Givenchy dupa ce a purtat in filmul Funny Face o rochie de mireasa semnata de casa de moda frantuzesca. Actrita a introdus moda rochiilor de mireasa trei sferturi.

5. Rochia semnata Chanel a fost prima rochie de mireasa scurta din perioada anilor 1920. Aceasta este expusa la Muzeul de Arta Metropolitana din New York.

6. Printesa Victoria, fiica Reginei Victoria a Marii Britanii, a introdus o data cu nunta sa din 1857 rochia alba de mireasa, trena si domnisoarele de onoare.

7. Grace Kelly a inspirat multi designeri dupa nunta ei. Aceasta a purtat o rochie semnata Helen Rose, reprezentand o combinatie de materiale scumpe, dantela si matase naturala.

8. Rochia Reginei Victoria a Marii Britanii a fost, la acea vreme, o inovatie in materie de rochii de mireasa.

9. Wallis Simpson a purtat o superba rochie Mainboucher. Unicitatea acesteia a fost data de reflexele albastre ale materialului.

10. Cea mai cunoscuta rochie de mireasa din lume a fost purtata de Printesa Diana. Rochia acesteia a fost semnata de David si Elizabeth Emanuel si a devenit memorabila pentru stilul extravagant si somptuos.

Vezi si GALERIA FOTO aici!

Recomandari