Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

GALERIE FOTO! Cele mai sexy stripperite din filme

Jennifer Aniston face un show de striptease provocator in pelicula “We’re The Millers”, dar inainte de ea, Demi Moore, Salma Hayek si Elizabeth Berkley aprindeau imaginatia barbatilor cu miscari de dans lascive in filme. Vezi care au fost cele mai sexy stripperite din istoria filmului!

1. Inainte ca Jennifer Aniston sa isi arate atuurile in “We're The Millers”, Demi Moore se dezbraca pe bani in filmul “Secretary”. Frumoasa actrita seducea barbatii cu trupul sau perfect si chipul de inger cazut din cer.

2. Elizabeth Berkley a fost imaginea tentatiei in “Showgirls”. Dansatoarea blonda innebunea spectatorii in show-ul sau salbatic din Las Vegas.

3. Jessica Alba s-a indurat de fanii sai de gen masculin si a acceptat sa isi expuna corpul sculptat in “Sin City”. Formatul peliculei (alb/negru) a avantajat-o si mai mult pe actrita, accentuand fiecare miscare si unduire a soldurilor.

4. Lindsay Lohan nu a fost stralucita in filmul “I Know Who Killed Me” decat la capitolul striptease. Dar acest lucru a fost suficient pentru a atrage audienta masculina.

5. Pudica Natalie Portman a scapat de timiditate in pelicula “Closer” si a pozat in stripperita de lux: frumoasa, sexy si dulce.

6. Marisa Tomei face ce poate pentru a-si intretine copilul in filmul "The Wrestler", chiar daca asta inseamna sa se dezbrace pentru bani.

7. Salma Hayek arata senzational in "Pandemonium". Actrita joaca rolul unei dansatoare-vampir care isi petrece serile intr-un club de striptease din desert.

foto: ilcinemaniaco.com, facebook.com/werethemillers, starzlife.com, hollywoodnews.com

Recomandari