Căutare Live

Gemenele identice care împart același iubit și dorm în același pat. Ce alte obiceiuri bizare au surorile

Gemenele identice care au devenit cunoscute în întreaga lume cu ajutorul asemănării dintre ele și faptului că au anumite obiceiuri considerate bizare au făcut noi dezvăluiri despre viața lor. Pe lângă faptul că împart același iubit și dorm în același pat, gemenele au recunoscut că mănâncă o singură dată pe zi.

Anna și Lucy DeCinque, în vârstă de 34 de ani, susțin că sunt “dependente de exerciții fizice” și se simt adeseori extenuate după ce fac sport timp de 6 ore în fiecare zi.

Originare din Australia, gemenele au vorbit pe canalul lor de YouTube despre viața lor privată, pe care unii o consideră neobișnuită, scrie Daily Mail.

Gemenele identice au un stil de viață neobișnuit

Cele două împart același iubit, pe nume Ben, în vârstă de 39 de ani. Toți 3 dorm în același pat, cu Ben la mijloc și gemenele în stânga și dreapta lui.

Despre stilul lor de viață, gemenele au recunoscut că mănâncă o singură dată pe zi și că devin stresate când nu pot face sport.

“Mâncam o singură dată pe zi și știm că nu e bine,” a recunoscut Lucy în video. “Ne-am luat după mama noastră. Știm că nu e sănătos, dar mâncam doar noaptea.”

Gemenele au vrut să precizeze că nu recomandă stilul lor de viață nimănui. Anna și Lucy au declarat în trecut că vor să se căsătorească cu Ben, iubitul lor de 9 ani, însă legile din Australia interzic poligamia.

Șerban Copoț, mândru de familia lui. Cum arată frumoasa lui soție... Virgil Ianțu s-a îmbolnăvit de coronavirus. Care e starea sa...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri