Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gemenele pe care nimeni nu le-a crezut că sunt înrudite. Cum arată la maturitate cele două surori | Foto

O tânără care se mândrește cu o piele albă, păr roșcat și ochi de un albastru intens și cealaltă cu un ten ciocolatiu și păr creț, închis la culoare, este posibil să vă fie greu să credeți că aceste două sunt gemene.

Gemenele pe care nimeni nu le-a crezut că sunt înrudite. Cum arată la maturitate cele două surori

mirror.co.uk

Lucy și Maria Aylmer s-au născut în ianuarie 1997. Parinții lor, au rămas cu gura căscată când le-au văzut. Cu toate că știau că vor avea gemene, nu s-au așteptat ca fiicele lor să arate atât de diferit.

"Pentru ei a fost un adevărat șoc fiindcă, evident, aceste detalii nu se văd la ecografii. Habar nu aveau că vom fi atât de diferite și au rămas cu gura căscată când moașa ne-a dus la alaptat.", a spus Lucy.

Pentru cele două fete, nu a fost ușor să crească împreună pentru că nu mulți credeau că sunt gemene, ba rautăcioșii insistau chiar că Lucy este adoptată: "Mă strigau fantoma fiindcă nu semănam cu frații mei mulatri. Prietenii ne-au pus chiar să le arătăm certificatele noastre de naștere pentru a demonstra acest lucru."

Gemenele pe care nimeni nu le-a crezut că sunt înrudite. Cum arată la maturitate cele două surori | Foto

La maturitate, surorile sunt mai apropiate ca niciodată, dar diferite nu doar în materie de aspect fizic, ci și al pasiunilor. Maria studiază psihologia și dreptul, în timp ce Lucy este studentă la arte: "Am avut personalități atât de diferite. Ea a fost mereu mai extrovertită, în timp ce eu am fost întotdeauna timidă," a povestit geamăna roșcată.

😁 23! 🥳

A post shared by Lucy Aylmer (@misslucyaylmer) on

Sursă Foto: profimediaimages.ro

Recomandari