Căutare Live

Andreea Bălan, transferată la un alt spital?! George Burcea, anunț de ultimă oră: ”Facem un apel...”

Andreea Bălan a născut ieri un copil perfect sănătos, însă fericirea ei a fost umbrită de faptul că a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Andreea Bălan a născut ieri un copil perfect sănătos, însă fericirea ei a fost umbrită de faptul că a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Ce se va întâmpla cu micuța Clara Maria, fiica celebrei Andreei Bălan!

După ce s-a vehiculat faptul că George Burcea, soțul artistei, ar vrea să o transfere la un alt spital, acesta a negat public această informație.

Astfel, în urmă cu puțin timp, el a făcut public un mesaj prin care a lămurit situația soției sale.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator!

”În urmă zvonurilor lansate în ultimele ore, doresc să INFIRM public intenția familiei de a o transferă pe Andreea de la spitalul unde este internată și se bucură de cea mai bună îngrijire.

Ce a apărut pe Facebook-ul lui George Burcea la scurt timp după ce a fost anunțat că Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator!

Facem un apel pe această cale celor care o prețuiesc, să ne respecte dorința de intimitate și să nu pună presiune pe noi.

Mulțumim tuturor celor care au un gând bun și ne sunt alături!
”, a scris el pe contul personal de socializare.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. Ce s-a întâmplat, de fapt, în sala de operație. Medicul a dat alarma... George Burcea nu se dezlipește de holurile clinicii. Informații de culise de la spitalul unde se află Andreea Bălan....
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri