Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Impresionant! Lidia Buble, gest neașteptat pentru un fan, pe Instagram! Artista i-a impresionat pe toți: „E cel mai frumos cadou”

Lidia Buble a reușit să își surprindă din nou admiratorii! Artista a făcut un gest incredibil pentru unul dintre fanii săi!

Ce gest a făcut Lidia Buble pe Instagram, pentru unul dintre fani

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, aceasta având mai bine de un million de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram!

LIDIA BUBLE, GEST NEAȘTEPTAT PENTRU UN FAN, PE INSTAGRAM

La ceva timp după despărțirea de Răzvan Simion, frumoasa cântăreață a postat pe pagina sa oficială de Instagram un mesaj de dragoste ce i-a uimit pe mulți dintre admiratorii săi.

citește și: „Vreau să știi cât te iubesc”. Lidia Buble și-a pus fanii pe jar cu ultima apariție! Cum s-a pozat artista

Mesajul este în limba engleză și se traduce prin „Bună, sper că ceva bun o să ți se întâmple azi” (n.r.). Cuvintele au fost însoțite de o inimioară, semn că mesajul este unul de iubire, dar adresat fanilor. Este deja cunoscut faptul că Lidia Buble are o relație specială cu fanii săi, pe care adesea îi alintă ca fiind „bublișori”.

Impresionant! Lidia Buble, gest neașteptat pentru un fan, pe Instagram! Artista i-a impresionat pe toți: „E cel mai frumos cadou”

Ce gest a făcut Lidia Buble pe Instagram, pentru unul dintre fani

„Lidi azi e ziua mea de naștere mas bucura foarte mult dacă miai spune La mulți ani🤗❤️😘”, i-a scris una dintre fane, iar artista a reacționat în cel mai surprinzător mod posibil!

„ La mulți ani binecuvântați! ❤️ Te pup și îmbrățișez cu mare drag🤗”, a fost răspunsul cântăreței, spre marea bucurie a tinerei, care a spus că acesta este pentru ea cel mai frumos cadou!

Chiar dacă s-a despărțit recent de Răzvan Simion și a ales să își dedice mai tot timpul carierei și lansărilor de piese noi, Lidia Buble reușește să fie aproape de fanii săi.

CARE ESTE RELAȚIA DINTRE LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION, DUPĂ DESPĂRȚIRE

La aproximativ o lună după ce s-a aflat în mod oficial faptul că s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, atunci când artista a venit să vorbească mai multe despre cele mai recente piese ale sale! A fost un moment extrem de emoționant, urmărit cu sufletul la gură de către fanii lor.

citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Cei doi foști iubiți au fost vizibil emoționați de această reîntâlnire, mai ales că ochii curioșilor au urmărit fiecare gest al lor. Din precizările artistei a ieșit la iveală care este adevărata relație a ei cu Răzvan Simion, în prezent. Pentru cei care nu știu, matinalul este managerul Lidiei Buble și are grijă ca aceasta să lanseze hit după hit și să ajungă pe culmile succesului, atât național, cât și în plan internațional.

„Dacă mă ajută Răzvan, știu că suntem în Londra pe locul șapte. Domnul manager e aici de față. De asta este manager, să se ocupe”, a fost explicația Lidiei Buble, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cei doi petrec destul de mult timp împreună și asta se datorează legăturii lor din plan profesional, căci Răzvan Simion se ocupă de programul concertelor Lidiei Buble, de contracte și de tot ce ține de partea de organizare din cariera artistei

Recomandari