Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Veste bombă în showbiz! Hâtz, Johnule! Regele pătrățelelor Dorian Popa SE ÎNSOARĂ |Video

Super nuntă în showbiz. De fapt, hâtz nuntă. Dorian Popa se însoară. Artistul şi-a cerut iubita de nevastă, iar vestea a fost dată chiar de Babs.

Dorian POpa se insoara

cancan

Dorian Popa are de gând să pună capăt burlăciei. Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif sau Babs, cum o știe toată lumea, traiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste cinci ani.

Vloggerul Selly, declarații uluitoare înainte de proba de matematică de la Bac: "Nu te invață nimic despre bani"

Deși sunt destul de discreți în ce priveste viața lor amoroasă, recent, cei doi au șocat pe toata lumea cu o veste neașteptată.

Prima apariție publică împreună a cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Întrebată dacă a fost cerută în căsătorie, Babs a dat un răspuns care a surprins pe toata lumea.

"Da. Dar am pierdut inelul", a raspuns frumoasa brunetă.

Deși, în urma cu doi ani, Dorian Popa declara ca nu este pregătit de căsatorie, iata ca acum, regele pătrățelelor a hotărăt sa facă pasul cel mare. Și asta nu e tot. Artistul ia în calcul si posibilitatea de a deveni tată.

"Dacă Dumnezeu vrea, de aici încolo, sunt deschis. Iubesc copiii de mor, însă n-am vrut sa grăbesc lucrurile, tocmai pentru ca am avut o situați familiala complicată, si n-aș vrea să am un copil care sa crească tumult. Cum era sa stăm cu un copilaș într-o garsonieră", asta declara artistul.

Iubitul Biancăi Drăguşanu, prins când gonea cu 104 km/h, în centrul capitalei, în condițiile în care trebuia să se afle în izolare |Video

Acum, însă, Dorian are deja o casă mult visată și o iubita superbă, totul pentru a-și putea întemeia familia mult dorită.

Urmăriți mai multte declarații ale artistului, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari