Cum arată Andreea Bălan, după două nașteri, în costum de baie. Fotografia a încins imaginația fanilor

După ce a fost la un pas de moarte și a trecut printr-un divorț dureros, Andreea Bălan a găsit puterea pentru a zâmbi din nou.

Lucrurile par să fi revenit pe un făgaș normal în viața ei, iar weekendul acesta a prins-o la mare. Vedeta a împărtășit imagini de pe plajă cu prietenii săi virtuali, care au complimentat-o pentru felul în care arată după două nașteri.

"Happiness", a scris ea la descrierea fotografiei în care poartă un costum din două piese, ce îi pune în evidență trupul subțire.

Părul ei blond, lăsat despletit, se asortează de minune cu topul galben pe care l-a ales. Cum era de așteptat, nici de această dată fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au apreciat rapid imaginea.

happiness 🌊✨

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Deși fanii și-au făcut griji pentru starea ei, având în vedere că rămăsese singură cu cele două fetițe, ea dovedește că poate să se ocupe de carieră, dar și de familie.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri