Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Irina Șaic, mesaj dur pentru tinerele care vor să devină populare pe rețelele de socializare: ”Nu totul se rezumă la a fi frumoasă. Cred că trebuie să ne acceptăm silueta așa cum e!”

Într-o perioadă în care Internetul te ridică, dar Internetul te şi poate coborî într-o clipă, un înger de la Victoria's Secret discută deschis despre victimele reţelelor de socializare! Mai precis, Irina Șaic a vorbit despre tinerele care şi-au făcut un scop în viaţă din a deveni cât mai populare pe Facebook sau Instagram, care  consideră că "ambalajul" este tot ce contează pe lumea asta.

Într-o perioadă în care Internetul te ridică, dar Internetul te şi poate coborî într-o clipă, un înger de la Victoria's Secret discută deschis despre victimele reţelelor de socializare! Mai precis, Irina Șaic a vorbit despre tinerele care şi-au făcut un scop în viaţă din a deveni cât mai populare pe Facebook sau Instagram, care consideră că "ambalajul" este tot ce contează pe lumea asta.

Frumuseţea ei a cucerit o lume întreagă. Dar în spatele zâmbetului de milioane, Irina Șaic nu este adepta perfecţiunii. Îngeraşul Victoria's Secret consideră că adevărata valoare a unei femei nu se regăseşte în aspectul fizic sau în hainele pe care la îmbracă. Ci în atitudinea, carismă şi originalitate.

”Mesajul meu pentru fetele tinere este să fie ele însăşi. Nu totul se rezumă la a fi frumoasă. Trebuie să fii deşteaptă, inteligentă, să ai un simţ al umorului dezvoltat. Nu totul se rezumă la felul în care arătăm pe exterior. Iar noile generaţii trebuie să reţină asta. Simt că trăim într-o eră a reţelelor de socializare, a Instagram-ului, a Snapchat-ului şi a Facebook-ului. Iar atunci când navigăm pe aceste reţele de socializare vedem femeia perfectă, cu silueta perfectă. Cred că trebuie facem un pas înapoi şi să ne iubim trupul aşa cum este şi să ne simţim bine cu noi, pentru că avem o singură viaţă.”, a declarat actuala iubită a lui Bradley Cooper, în cadrul unui interviu.


Recomandari