Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

„Ești însărcinată?”. Iubita lui Dorian Popa, răspuns neașteptat după logodnă! Ce a dezvăluit fanilor

Iubita lui Dorian Popa a fost întrebată de un fan mai curios dacă este însărcinată, iar răspunsul focoasei bruneta i-a luat prin surprindere pe toți!

Iubita lui Dorian Popa, dezvăluire neașteptată

Dorian Popa are de mai mulți ani o relație stabilă cu Babs, o brunetă focoasă care pare că a cucerit pentru totdeauna inima artistului.

IUBITA LUI DORIAN POPA, MESAJ NEAȘTEPTAT PENTRU FANI

Pagina de Instagram a tinerei cuprinde o adevărată colecție de poze extrem de sexy. Cu un trup de zeiță și un look oarecum exotic, Claudia Iosif se pricepe de minune la încins spiritele.

Pozele sale atrag instant zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii, semn că iubita lui Dorian Popa se bucură de multă apreciere din partea fanilor celor doi.

citește și: Interzis minorilor! Iubita lui Dorian Popa, ipostază fără perdea pe internet! Claudia Iosif, surprinsă TOPLESS într-un salon de fițe din București | FOTO

Recent, frumoasa brunetă a făcut un InstaStory, doar că lucrurile au luat o întorsură neașteptată atunci când unul dintre fani, ceva mai curios, și-a făcut curaj și a întrebat-o pe Claudia Iosif (Babs) dacă este însărcinată.

Fără să stea pe gânduri, iubita lui Dorian Popa a dat un răspuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat: „Nop. Doar am luat câteva kilograme în plus. Am păpat multișor în pandemie”, a fost răspunsul lui Babs, la un InstaStory, potrivit celor de la Spynews.

citește și: Veste bombă în showbiz! Hâtz, Johnule! Regele pătrățelelor Dorian Popa SE ÎNSOARĂ |Video

Deși sunt destul de discreți în ce priveste viața lor amoroasă, recent, Dorian Popa și Babs au șocat pe toată lumea cu o veste neașteptată despre căsătorie.

Întrebată dacă a fost cerută în căsătorie, Babs a dat un răspuns care a surprins pe toata lumea: „Da. Dar am pierdut inelul”, a raspuns frumoasa brunetă.

Recomandari