Iuliana Luciu, apariție de senzație în costum de baie: "Am rămas fără cuvinte". Fanii nu s-au putut abține să nu comenteze

Iuliana Luciu a renunțat la inhibiții și a făcut senzație în mediul online cu o imagine în costum de baie. Fanii au rămas cu gura căscată și au reacționat imediat.

Iuliana Luciu a renunțat la inhibiții și a făcut senzație în mediul online cu o imagine în costum de baie.

Instagram

Iuliana Luciu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Vedeta impresionează de fiecare dată prin aparițiile sale impecabile și prin ținutele care îi scot în evidență atuurile fizice.

Deși își ține viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor, superba șatenă nu uită să își încânte prietenii din mediul online cu cele mai incendiare ipostaze, lucru care s-a întâmplat recent. Aceasta a îmbrăcat un costum de baie extrem de provocator și a surprins pe toată lumea cu formele sale apetisante.

Cum arată Iuliana Luciu în costum de baie

Iuliana Luciu a făcut senzație pe contul oficial de Instagram, unde a renunțat la inhibiții și a publicat o imagine într-un costum de baie provocator, format din două piese. La cei 34 de ani, vedeta arată de-a dreptul spectaculos și nu ezită să își afișeze cele mai frumoase părți ale corpului ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Iuliana Luciu, decolteul amplu care a lăsat la vedere bustul generos. Cum arată ținuta la care a apelat

Superba șatenă este posesoarea unui trup de invidiat, iar ținuta i-a scos în evidență silueta de vispe, bustul generos și picioarele subțiri. Aceasta a apelat și la o pereche de ochelari de soare care se potrivesc de minune și îi vin se minune.

Postarea a strâns rapid mai bine de 5 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Aceștia au rămas cu gura căscată când au văzut cât de bine arată Iuliana Luciu în costum de baie.

"Ce bine arăți 😍😍💋💋💋💋", "Ești wow, am rămas fără cuvinte", "Ești deosebit de frumoasă" sau "Frumos corp", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Iuliana Luciu a participat la Asia Express

Iuliana Luciu a câștigat simpatia publicul cu modul în care arată, dar și cu felul său carismatic. Aceasta a cucerit inima telespectatorilor cu rolurile pe care le-a avut în diverse seriale românești și cu apariția sa în cadrul celui de-al doilea sezon din Asia Express, despre care spune că a fost aventura vieții sale.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 15. Săritura care a făcut-o pe Iuliana Luciu să tremure de emoții. Cum s-a descurcat

„Povestea despre care le voi povesti nepoților (sper că o să ajung și acolo) este una pe care o trăiești o dată în viață. Aventura despre care vreau să vă povestesc este cea trăită la Asia Express. Pentru început ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta pe un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Din păcate, ne-am retras pe ultima sută de metri cu părere de rău. Am fost tristă și m-am gândit că nu o să mai am ocazia să trăiesc emoțiile show-ului… La un an după, am primit un telefon de la Producție și am fost întrebată dacă vreau să merg în următorul sezon.

Eram atât de fericită că am rămas blocată preț de câteva secunde, după care am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie. De data asta traseul era prin Sri Lanka și India, destinații care nu fuseseră niciodată pe lista mea de călătorie. Emoțiile și adrenalina pe care ți le oferă acest show nu se pot descrie în cuvinte. Te întâlnești cu tot felul de situații cărora trebuie sa le faci față, să ieși din zona ta de confort și să îți depășești condiția. Aș putea povesti pagini întregi cu întâmplările petrecute în doar 2 săptămâni de concurs”, a povestit Iuliana Luciu, vizibil emoționată.

Ultimele știri