Imagini incendiare! Jennifer Lopez și Shakira, spectacol în pauza de la Super Bowl

Vedetele au oferit un show incendiar în pauza finalei de fotbal american, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din Statele Unite.

Jennifer Lopez și Shakira în pauza de la Super Bowl

Profimedia

Cele două vedete au fost lăudate pentru spectacolul oferit, fiind pentru prima oară când două cântărețe latino sunt alese pentru a cânta la pauza Super Bowl, notează CNN.

Shakira (43 de ani) a fost cea care a deschis concertul, acesta a vorbit în repetate rânduri în spaniolă cu spectatorii adunați pe stadionul din Miami. Vedeta columbiană a cântat cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Hips don’t lie” sau „Whenever, Wherever”.

/p>

Ulterior, Jennifer Lopez (50 de ani) și-a făcut apariția, artista a arătat câteva mișcări de dans la bară, pe care le-a învățat pentru pelicula „Hustler”, unde joacă rolul unei tinere care face striptease.

Jennifer Lopez a dansat la bară în spectacolul de la pauza Super Bowl. Vedeta a a cântat alături de fiica ei de 11 ani, Emme.

Pe scenă au mai urcat și artiștii reggaeton Bad Bunny and J Balvin. Show-ul celor două artiste latino a fost apreciat de colegii de breaslă. Lady Gaga, cea care a fost aleasă că cânte la pauza finalei Super Bowl în 2017, le-a lăudat pe Jennifer Lopez și pe Shakira, precum și Pink.

Finala Super Bowl s-a disputat în acest sezon între Kansas City Chiefs și San Francisco 49-ers. Marii câștigători au fost cei din Kansas, care au reușit să câștige trofeul după o pauză de 50 de ani.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri