Jessie J, imagine din adolescență. Pozele în care fanii cu greu au recunoscut-o

Jessie J este una dintre cele mai active vedete pe rețelele de socializare, iar aceasta își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. 

Artista a spus de mai multe ori că în perioada adolescenței a fost mereu considerată o rebelă

Instagram

Chiar și acum, când trece printr-o perioadă grea din viața sa, cântăreața în vârstă de 32 de ani, stă de vorbă cu fanii și îi ține la curent cu ceea ce se întâmplă cu ea.

Jessie J a ajuns de Crăciun la spital după ce a întâmpinat probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu boala Meniere, o afecțiune a urechii interne care provoacă vertij și acel țiuit pe care nu îl suportă nimeni, dar și stări de vomă și de greață.

Când m-am trezit am simțit că nu mai aud cu urechea și că nu pot merge în linie dreaptă. Mi s-a spus că am boala Ménière. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și multe persoane m-au contactat și mi-au dat sfaturi. Ar fi putut fi mult mai rău. Sunt recunoscătoare pentru sănătatea mea. Totul m-a luat prin surprindere. Mă bucur că am mers la spital și au descoperit care este problema. Am primit tratamentul potrivit, așa că mă simt mult mai bine.

Citește și: Jessie J, la spital după ce și-a pierdut temporar auzul. Ce diagnostic a primit de la medici

Acum, cântăreața este din ce în ce mai aproape de cei care o susțin și o admiră și a oferit noi informații despre starea sa de sănătate. Aceasta a ținut să menționeze în cele mai recente postări că nu publică informații noi doar pentru a atrage simpatie, ci pentru că acesta este adevărul și nu vrea ca oamenii să creadă că a mințit cu ceva.

Jessie J, imagini din adolescență

Artista a spus de mai multe ori că în perioada adolescenței, a fost mereu considerată o rebelă și o ciudată pentru că avea o iubită.În urmă cu câțiva ani, Jessie J a recunoscut că este bisexuală, iar acest lucru s-a întâmplat pentru că din ce în ce mai mulți oameni o întrebau constant despre sexualitatea sa. Părinții știau care îi este orientarea, deci nu a avut niciun fel de problemă să spună acest lucru și în mod public.

Cele care glumeau mereu pe seama sa erau chiar surorile ei pentru că ele erau deja căsătorite și aveau copii, iar ea era considerată mereu rebela familiei.

Ultimele știri