Căutare Live

Justin Bieber vrea sa fie un tata tanar

Nici nu a implinit bine 18 ani, ca Justin Bieber vorbeste deja despre intemeierea unei familii.

Justin Bieber a devenit major si, in loc de petreceri, alcool sau fete, artistul a declarat ca vrea sa aiba copii cand o sa fie tanar. "Ma vad in 10 ani avand o familie. Vreau neaparat sa fiu un tata tanar", a spus cantaretul canadian.

Totusi, pana sa se linisteasca la casa lui, Justin Bieber si-a propus totusi sa isi traiasca din plin cei cativa ani de libertate pe care ii are. In mod ciudat, nu la Selena Gomez s-a gandit artistul cand a vorbit despre viitorul sau. "Anul acesta cand am facut 18 ani o sa fie foarte interesant si distractiv. Abia astept sa merg prin toata lumea si sa ma distrez alaturi de fanii mei", a adaugat cantaretul.

Foto: facebook.com

FOTO! Iti vine sa crezi? Natalie Portman, NEmachiata in public... Oana Zavoranu: "Incep un razboi cu Corneliu Vadim Tudor!"...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri