Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Și-ar fi putut pierde căsnicia, dar este mândru de el. Kanye West: „Mă puteți blama, dar, datorită mie, vor veni pe lume mulți copii”

Un rapper celebru a fost la un pas să își piardă familia, în urma unei declarații controversate despre propria soție. Acum, la mai bine de o lună de la „incident”, vedeta a decis să liniștească apele.

Și-ar fi putut pierde căsnicia, dar este mândru de el. Kanye West: „Mă puteți blama, dar, datorită mie, vor veni pe lume mulți copii”

Profimedia

Kanye West a fost la un pas de divorț după ce, în timpul unui miting electoral, a dezvăluit că soția sa, Kim Kardashian, nu și-a dorit să devină mamă, în momentul în care a aflat că era însărcinată cu primul lor copil, North West.

Acum, la mai bine de o lună de la controversata declarație, rapperul american a vorbit pentru întâia oară despre discursul său.

Invitat la podcast-ul lui Nick Cannon, „Cannon’s Class”, Kanye West a spus că North, care acum are șapte ani, „nu ar fi fost aici”, dacă mama ei ar fi cedat fricii.

„Puteți să mă denigrați și să râdeți de mine cât vreți, dar, înțelegeți că datorită momentului South Carolina, există oameni care au hotărât să aducă pe lume un copil? Pentru că au rezonat cu povestea mea. Datorită mie, vor pe lume mulți copii.

Cred că, pentru cei care încă se gândesc ce să facă, este extrem de important să audă o persoană publică vorbind despre asta. Uitați-vă la fiica mea. Are șapte ani. Cum ar fi arătat familiea mea, viața mea fără ea?”, a declarat Kanye West.

Așa cum era de așteptat, toată familia Kardashian, în frunte cu soția lui, Kim, a fost scandalizată de afirmațiile vedetei. Cu toate astea, Kanye a ținut să puncteze faptul că, datorită cuvintelor sale, mulți oameni și-a regândit deciziiile.

„Am vorbit cu tatăl meu după acel episod și m-a obligat să îmi cer iertare public pentru ce am spus”, a mai spus rapperul.

De la bună dispoziţie la lacrimi a fost doar un pas pentru West. El şi-a făcut apariţia pe piesa „Stairway to Heaven” a grupului The O'Jays, a vorbit tare mulţimii, fără microfon, şi a spus echipei sale să închidă uşile, dar să le lase descuiate, pentru a reduce zgomotul de afară.

West le-a spus celor veniţi să îl asculte să păstreze liniştea şi ordinea. El a abordat numeroase subiecte: de la avort la dependenţă, de la religie la portul de armă şi sprijinirea comunităţii LGBTQ. Declarațiile controversate, AICI.

Recomandari