Căutare Live

La ce intervenție estetică a apelat Roxana, soția lui Florin Salam, înainte de nuntă. Cum s-a filmat în cabinetul esteticianului

Roxana, soția lui Florin Salam, a pășit în cabinetul medicului estetician înainte de nuntă. Iată la ce interveniție estetică a apelat superba brunetă.

Roxana, soția lui Florin Salam, a pășit în cabinetul medicului estetician înainte de nuntă

Instagram

Roxana și Florin Salam se pregătesc intens de nuntă! Cei doi și-au propus ca anul acesta să facă pasul cel mare și să meargă împreună la altar.

Manelistul și soția lui au opt ani de relație, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei copii. Aceștia sunt foarte discreți cu privire la viața lor personală și preferă să își trăiească frumoasa poveste de dragoste departe de luminile reflectoarelor.

Pentru că pandemia de Coronavirus le-a încurcat planurile de nuntă, Roxana Dobre și artistul au hotărât să amâne totul până în vara anului 2022. Recent, Florin Salam a oferit câteva declarații despre evenimentul ce va avea loc anul acesta.

Citește și: Betty Blue, fiica lui Florin Salam, și-a pus implanturi mamare la 21 de ani. Cum se simte după intervenția estetică

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, spunea el despre cel mai important pas al vieții sale, conform spynews.ro.

„Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar din păcate nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva”, a adăugat Roxana Dobre, conform sursei citate mai sus.

La ce intervenție estetică a apelat Roxana înainte de nuntă

Pentru că își dorește să arate impecabil în rochie de mireasă, Roxana Dobre a trecut pragul medicului estetician înainte cu câteva luni de cununia religioasă. Soția lui Florin Salam și-a dorit să apeleze la o intervenție estetică la nivelul feței, mai exact o definire a mandibulei.

Superba brunetă și-a dorit să împărtășească rezultatul spectaculos cu prietenii de pe Instagram, motiv pentru care s-a filmat în cabinetul medicului estetician, iar mai apoi a publicat videoclipurile pe rețelele sociale.

Citește și: Dezavantajul pe care Bettty Blue îl simte pentru că e fiica lui Florin Salam. Declarațiile neașteptate făcute de ea

Îmi place mult, mult, mult, rău de tot! Definirea mandibulei”, a fost reacția Roxanei Dobre, vizibil entuziasmată.

Un lucru este evident, soția lui Florin Salam radiază de fericire și abia așteaptă momentul în care va păși alături de partenerul său spre altar. Deși au existat tot felul de speculații în ultimele zile despre incidentul în care ar fi fost implicat artistul și Gabi Bădălău, focoasa brunetă nu se lasă afectată de zvonurile apărute despre soțul său.

Ce avere are Florin Salam

Florin Salam se numără printre cei mai apreciați și iubiți cântăreți de manele. Acesta se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, dar și cu o avere impresionantă.

Artistul este poziționat pe locul doi în topul celor mai bogați maneliști din România, după impresarul Dan Bursuc. Acesta are o avere de aproximativ 1,3 milioane de euro, potrivit cancan.ro.

Portretul Reginei Elisabeta a II-a la împlinirea vârstei de 96 ani a fost publicat. Imagini de colecție cu Majestatea Sa... Regina Elisabeta a II-a, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe admiratorii săi. Ce portret neașteptat a fost pu...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x