Leo de la Strehaia, devastat: „Familia mea îmi este alături. M-am despărțit și o să vă spun mai multe în curând”

Povestea de dragoste dintre Leo de la Strehaia și Dana a ajuns la sârșit. Chiar la finele săptămânii trecute, cel auto-intitulat „prințul țiganilor” a anunțat că urmează să divorțeze de cea care i-a fost alături în ultimul an

Povestea de dragoste dintre Leo de la Strehaia și Dana a ajuns la sârșit. Chiar la finele săptămânii trecute, cel auto-intitulat „prințul țiganilor” a anunțat că urmează să divorțeze de cea care i-a fost alături în ultimul an.

„Dragi prieteni și fani , mulțumesc pentru mesajele de încurajare, să știți că mă simt bine cu sănătatea chiar sunt liniștit, la o zi după ce m-am despărțit de Dana Criminala. Sunt liniștit sufletește și familia mea de la Strehaia este alături de mine și le mulțumesc! Îmi pare rău că nu va pot scrie la fiecare în parte, vă voi ține la curentul aici pe contul meu real, vă pup și vă iubesc!”, a scris Leo pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri