Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Loredana a rămas fără cuvinte! Cadoul uimitor pe care l-a primit jurata emisiunii "Next Star" de ziua ei! Imagini fabuloase!

Loredana Groza, una dintre cele mai bune voci din România, a împlinit pe 10 iunie, 50 de ani. Artista nu pare însă să îmbătrânească, ci dimpotrivă. Ultimele apariții ale Loredanei au fost spectaculoase.

Loredana Groza

Facebook /Loredana Groza

Loredana Groza, una dintre cele mai bune voci din România, a împlinit vârsta de 50 de ani.

Cu toate acestea, cântăreața arată impecabil, vedeta se menține într-o formă extraordinară, nu își arată vârsta și pozează din ce în ce mai provocator pentru fanii de pe rețelele de socializare.

Impecabilă din cap până în picioare! Loredana, ”ZEIȚĂ” la aproape 50 de ani! Artista face senzație pe Instagram. Fanii au reacţionat imediat | FOTO

”Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am ..Noi trăim în același timp”, a spus Loredana pe Instagram.

Dar surpriza a fost încă și mai mare când a lovit a doua oară, de data asta sub forma unui inel. A costat o avere, e din aur și diamante și a stat frumos să fie pozat de către artistă și share-uit cum se cuvine la toată lumea.

Loredana a rămas fără cuvinte! Cadoul uimitor pe care l-a primit  jurata emisiunii "Next Star" de ziua ei! Imagini fabuloase!

Pare că timpul a uitat-o pe Loredana. Artista arată fabulos, iar fizicul de invidiat e susținut și de un mental foarte bun. De altfel, a spus de mai multe ori, în ultima vreme, că are grijă cu gândurile cu care se hrănește, că meditează zilnic și că asta o ajută să-și susțină întreaga ființă.

Artista a ținut să le mulțumească celor care i-au trimis minunățiile de flori: Multumesc la fiecare pentru urarile de ziua mea! Dumnezeu m-a binecuvantat cu o famile minunata, cu prieteni si fani extraordinari! Fiecare zi pe pamant e o zi buna!
Va multumesc tuturor! Va iubesc❤️🙏🏻🌹~Loredana

Loredana nu se plictisește în autoizolare! Are o bară în living!

Loredana Groza s-a născut la Onești pe data de 10 iunie 1970 și este cântăreață de muzică ușoară, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autoare, dansatoare, jurată la Next Star, precum și imaginea unor produse cosmetice.

Recomandari