Loredana și-a ridicat tricoul și și-a lăsat bustul la vedere. Imaginea extrem de sexy la care au reacționat imediat fanii

Loredana nu încetează să-și surprindă fanii cu aparițiile sale incendiare. Recent, artista a făcut senzație pe rețelele sociale.

Loredana își încântă fanii cu aparițiile sale nonconformiste

Antena 1 & Instagram

Loredana a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare ridicându-și tricoul, lăsând astfel la iveală o parte din busutul generos. De asemenea, vedeta poartă o pereche de pantaloni scurți, care îi evidențiază picioarele superbe.

Jurata X Factor și-a obișnuit fanii cu stilul său nonconformist, iar în descrierea imaginii a repetat că este un „copil rebel”.

„Sexy mama”, „Superbă”, „Frumoasă tare”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiei publicate pe rețelele sociale de Loredana.

Ce spune Loredana despre operațiile estetice

Loredana este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care și-a clădit un imperiu datorită talentului său și a personalității sale efervescente. Vedeta arată impecabil, motiv pentru care mulți susțin că operațiile estetice au ajutat-o. Loredana a rupt tăcerea și a vorbit despre intervențiile la care a apelat.

Citește și: Care este adevărata poveste din spatele piesei "Bună seara, iubite!", interpretată de Ion Caramitru și Loredana

În cadrul unui interviu la Antena Stars, Loredana a vorbit deschis despre mai multe aspecte importante din viața sa, printre care și secretul tinereții sale. Reporterul a pus punctul pe "i" și a întrebt-o pe Loredana dacă are operații estetice și ce a făcut ca să arate atât de bine.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri. Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate. Cine știe!? Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente, sunt chestii totaal neinvazive care te ajută să fii oau!”, a povestit Loredana , în exclusivitate, la Antena Stars.

Citește și: Loredana, surprinsă în bucătărie, într-o ipostază mai mult decât sexy. Ținuta provocatoare purtată de artistă

Loredana susține că nu a apelat la bisturiu, ci dă e înțeles că a făcut tratamente și a adoptat uns til de viață sănătos, dar și că a fost înzestrată natural cu forme voluptoase.: "Am avut de la natură noroc că m-am născut de la natură cu dotările de rigoare și nu am avut nevoie să completez. (...) E o muncă grea să arăti bine, nu e ușor", a mai adăugat Loredana.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Loredana s-a născut la 10 iunie 1970. Frumoasa cântăreață are o carieră strălucită, fiind pasionată de muzică încă de la vârsta de 3 ani. În adolescență, la vârsta de 16 ani, Loredana a participat la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a căștigat premiul cel mare. Acela a fost momentul ei de debut. Ea a avut mai multe turnee în afara țării și a devenit rapid cunoscută și la nivel internațional. De-a lungul anilor, frumoasa artistă a colaborat cu numeroase trupe și cântăreți, precum Direcția 5, Șuie Paparude, Cabron și mulți alții. În 2020, Loredana a devenit jurata X Factor. În prezent, Loredana este jurată în sezonul 10 X Factor.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri