Live acumFilm: Aladdin si regele hotilor
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Mai important decat Revolutia? Irinel Columbeanu a sarbatorit altceva pe 22 decembrie

Ziua de 22 decembrie atat de speciala pentru milioane de romani a fost pusa pe plan secund de omul de afaceri, despartirea de Monica Gabor fiind mai importanta.

In urma cu un an incepea destramarea relatiei dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Omul de afaceri a ales sa sarbatoreasca acest eveniment in detrimentul Revolutiei din 1989. "In afara faptului ca sarbatorim 21 de ani de la Revolutia Romana, eu aniversez un an de cand m-am desteptat in legatura cu Monica, cu Irina, mai exact cu modul in care fosta mea sotie a inteles sa-si intretina, dupa cum bine stim, propria fiica", a declarat barbatul pentru CancanTV.

Mai mult, acesta a tinut sa ii multumeasca fostei soacre pentru aportul pe care l-a avut in despartirea de Monica Gabor. "Pe aceasta cale, doresc sa ii multumesc inca o data Veronicai Bulai, pentru ca exact acum 365 de zile, la acesta ora, a inceput sa-mi deschida ochii despre ceea ce se petrecea in familia mea si despre tratamentele pe care propria ei fiica le acorda propriei ei nepoate, adica fiica mea. Pentru mine acest lucru este foarte important si ii multumesc Veronica Bulai si lui Dumnezeu, ca am avut acesta revelatie", a adaugat Irinel Columbeanu.

Recomandari