Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Răsturnare de situație în cazul Cristinei Țopescu. Mama jurnalistei se mutase în București. Motivul pentru care n-a sunat-o în ultima perioadă: ”Știa că e devastată...”

Cristina Țopescu s-a stins din viață la sfârșitul anului trecut, însă a fost găsită abia după trei săptămâni. În tot acest timp, mulți s-au întrebat de ce nu a fost sunată de prieteni ori de mama ei. 

Mama jurnalistei se mutase în București. Motivul pentru care n-a sunat-o în ultima perioadă: ”Știa că e devastată...”

Deși inițial s-a spus că Rodica Țopescu, mama Cristinei Țopescu, se afla în Germania, unde plecase în timpul regimului comunist, adevărul este altul. Mama Cristinei Țopescu se mutase în București, însă nu mai vorbise cu fiica ei de foarte mult timp, întrucât trecea printr-o perioadă dificilă.

Cum a aflat mama Cristinei Țopescu despre moartea jurnalistei. „Este inuman!”

”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că fosta jurnalistă suferea foarte mult din pricina unei cățelușe pe care a pierdut-o de curând.

De ce ar fi murit Cristina Țopescu! Informații cheie, descoperite în inima jurnalistei

”Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a mai spus medicul la același post de televiziune.