Antena Căutare

Mărturisirile sfâșietoare ale lui Michael Buble, despre perioada în care fiul lui fusese diagnosticat cu CANCER: ”Am fost în IAD. Credeam că...!”

Celebrul cântăreț Michael Buble, care va devenit tătic pentru a treia oară în curând, a dezvăluit că a crezut că nu va mai urca niciodată pe scenă atunci când fiul lui cel mare s-a îmbolnăvit. 

Celebrul cântăreț Michael Buble, care va devenit tătic pentru a treia oară în curând, a dezvăluit că a crezut că nu va mai urca niciodată pe scenă atunci când fiul lui cel mare s-a îmbolnăvit.

Artistul a mărturisit că a fost la un pas să renunțe definitiv la muzică atunci când Noah a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

”Am fost în Iad. Chiar am crezut că nu voi mai reveni în muzică. Familia e tot ce contează. Sănătatea copiilor mei e pe primul loc.”, a mărturisit Michael Buble, conform The Sun.

Noah, fiul lui Michael și al Luisanei a fost diagnosticat cu o formă de cancer în 2016. Imediat, cei doi și-au anulat apariţiile la mai multe gale şi evenimente, inclusiv cele de la BBC Music Awards şi de la Brit Awards - o gală pe care ar fi trebuit să o prezinte la sfârşitul atunci. Cinci luni mai târziu, însă, aceștia anunțau că Noah a învins boala.

“Slavă Domnului, fiul meu este bine! Când astfel de lucruri se întâmplă, perspectiva ta asupra vieții se schimbă. Și nouă ni s-a întâmplat. Acum, prețuiesc viața mult mai mult, ziua de azi și cea de mâine. Aș vrea să mulțumesc oamenilor pentru susținerea lor, pentru rugăciunile spuse, pentru iubirea lor și aș vrea ca ei să știe că aceste mesaje au ajuns la noi și ne-au ajutat foarte mult să trecem prin asta,” a spus Luisana Lopilato într-o conferință de presă, citată de The Sun.

Acum, cei doi vor deveni părinți de fată în mai puțin de o lună de zile. Cei doi artişti, care s-au căsătorit în martie 2011, la Buenos Aires, mai au un fiu, Elias, care s-a născut pe 22 ianuarie 2016.

Meghan Markle, viitoare mămică, momentan doar nașa de botez?! Prinţul Louis al Marii Britanii va fi botezat luni: Anunțu... SĂRBĂTORITA ZILEI! Cum arată fiica Margaretei Pâslaru, doamna muzicii ușoare românești, care astăzi împlinește 75 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x