Căutare Live

”MASCĂ”! A locuit într-o rulotă și și-a câștigat primii bani dintr-o fabrică de cauciucuri, până să descopere actoria: Jim Carrey are, acum, casă de vis la marginea oceanului

Jim Carrey se laudă cu o casă de vis, dar şi de milioane de dolari. În ce lux a ajuns să trăiască cunoscutul actor?

Jim Carrey se laudă cu o casă de vis, dar şi de milioane de dolari. În ce lux a ajuns să trăiască cunoscutul actor?

Ei bine, locuința sa din Malibu pare desprinsă din povești. La marginea oceanului, casa are o suprafață impresionantă, este decorată cu foarte mult bun gust, dar mai ales, îi bucură actorului privirea cu o priveliște superbă.

Ajuns la 54 de ani, celebrul actor din ”Masca” n-a trăit mereu pe picior mare. Născut într-o familie cu o situație materială precară, Jim Carey a locuit o bună perioadă într-o rulota și a lucrat într-o fabrică de cauciucuri pe vremea când era în liceu.

Curele de slăbire i-au venit de hac! Oana Roman a ajuns la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic grav!... Deși numără orele până va naște al doilea copil, Antonia a mers la shopping. Vedeta l-a cocoșat pe Alex Velea cu zeci de...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri