Meghan Markle, în război cu Regina! Tabloidele o critică dur pe Ducesă, din cauza atitudinii “capricioase”. Ce se întâmplă la Casa Regală

"Luna de miere" dintre presa britanică şi Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex după căsătoria ei cu prinţul Harry, s-a încheiat, în contextul în care tabloidele din această ţară au început să publice un val de critici la adresa fostei actriţe americane, pe care au denumit-o "ducesa capricioasă", informează AFP.

"Luna de miere" dintre presa britanică şi Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex după căsătoria ei cu prinţul Harry, s-a încheiat, în contextul în care tabloidele din această ţară au început să publice un val de critici la adresa fostei actriţe americane, pe care au denumit-o "ducesa capricioasă", informează AFP.

La şase luni după o ceremonie de nuntă ce părea desprinsă din basme, care a reunit familia regală la Castelul Windsor şi a impresionat întreaga planetă, Meghan a primit deja o poreclă - "Ducesa capricioasă" ("Duchess Difficult"), scrie Agerpres.

Lăudată pentru faptul că a adus un val de prospeţime într-o instituţie închistată în tradiţii, metodele şi acţiunile ducesei de Sussex sunt în prezent puse sub semnul întrebării din cauza unei serii de demisii în rândul personalului casei regale britanice.

Potrivit tabloidelor, acele demisii ar fi fost cauzate de dificultatea de a lucra cu o Meghan foarte exigentă, care trimite e-mailuri încă din zori angajaţilor ei. Mai mult, în timpul pregătirilor pentru nunta sa, ea ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei, Kate, soţia prinţului William, considerată întruchiparea perfectă a bunelor maniere.

Familia regală a susţinut cu fermitate că decizia cuplului Meghan-Harry de a se mută la Windsor, departe de Kate şi William, care locuiesc la Palatul Kensington din Londra, are ca unic motiv venirea pe lume a primului copil al cuplului, însă specialiştii regali bănuiesc o degradare a relaţiilor dintre cele două cupluri princiare.

Se pare că până şi regina Elisabeta a II-a ar fi scandalizată, potrivit tabloidelor britanice: suverana nu ar fi apreciat deloc faptul că Meghan a cerut să poarte tiara ei regală împodobită cu smaralde cu ocazia nunţii din luna mai.

Samantha Cohen, o foarte respectată angajată a familiei regale, care a ajutat-o pe Meghan să se integreze în familia regală, mai întâi în calitate de logodnică, apoi de soţie a prinţului Harry, ar urmă să demisioneze odată cu naşterea bebeluşului, după 17 ani petrecuţi în slujba casei regale. O altă asistentă a lui Meghan a demisionat la şase luni după nunta regală.

Pe de altă parte, fanii ei consideră însă că modernitatea ducesei a generat aceste critici şi că ea a devenit un fel de ţap ispăşitor într-o familie regală incapabilă să gestioneze anumite probleme.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri