Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00iUmor

Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls, în pragul falimentului. Și-a scos casa la vânzare, după ce a risipit o avere de peste 38 de milioane de dolari

Fosta membră a trupei Spice Girls Melanie Brown sau 'Mel B', cum este cunoscută de fani, se află în pragul falimentului, după ce și-a cheltuit averea de 38 de milioane de lire sterline. Nevoia de bani au determinat-o să-și scoată casa din Los Angeles la vânzare, pentru şase milioane de lire sterline.

Fosta membră a trupei Spice Girls, Melanie Brown sau 'Mel B', cum este cunoscută de fani, se află în pragul falimentului, după ce și-a cheltuit averea de 38 de milioane de lire sterline. Nevoia de bani au determinat-o să-și scoată casa din Los Angeles la vânzare, pentru şase milioane de lire sterline.

Potrivit „Daily Mail“, Mel B a aruncat o căruță de bani pe o maşină blindată, avioane private, inele cu diamant, genţi create de designeri celebri, pe închirierea de vile, trei cascade pentru propria piscină și o insulă în valoare de un milion de lire sterline, pe care i-a făcut-o cadou fostului soț, cu care, în prezent, se judecă.

O cântăreață iubită de milioane de români, în pragul unui scandal. Mel B (ex-Spice Girls) a făcut SEX cu fata din casă!

Informația a apărut în presă, după ce s-a aflat că Mel B mai are doar 961 de lire sterline în contul uneia dintre companiile sale, cu ocazia prezătării la tribunal.

Cântăreața britanică în vârstă de 41 de ani susține că soțul ei, producătorul de televiziune Stephen Belafonte, a bătut-o și i-a distrus respectul de sine, amenințând să furnizeze media o înregistrare cu conținut sexual dacă îl părăsește, potrivit documentelor depuse la Tribunalul superior din Los Angeles pentru susținerea solicitării ei de obținere a unui ordin de restricție. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au o fiică de cinci ani. Mel B mai are doi copii din relații anterioare.

Detalii ȘOC! O fostă ”Spice Girls”, bătută de soț timp de zece ani: ”M-a lovit, m-a trântit pe podea, sugrumându-mă. Urma să intru în direct, așa că mi s-au pus tuburi întregi de machiaj!”

Mel B deţine un Bentley Continental GTC, în valoare de 165.000 de lire sterline, un Cadillac Escalade ESV blindat, care-i poate provoace un şoc electric oricărui străin care apucă mânerul uşii şi care valorează 200.000 de lire sterline, un Ferrari California şi alte două maşini blindate, anume un Range Rover şi un Mercedes Benz S-Clas, scrie adevarul.ro.

Mel B a spus "STOP"! Fosta Spice Girls, victima abuzurilor conjugale. Cântăreaţa a apărut cu faţa tumefiată

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra, în anul 1994, şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell.

Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.

Surse foto: Hepta, Facebook

Recomandari