Mesajul transmis de Edward Sanda iubitei lui, Cleopatra Stratan, la împlinirea unui an de relație

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt unul dintre cele mai tinere și proaspete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au logodit în toamna anului 2020 și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună.

Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra chiar când ea a împlinit 18 ani.

instagram

Frumoșii artiști se bucură enorm atunci când se întâlnesc, în special pentru că Edward locuiește în București, iar Cleopatra este încă la Chișinău, elevă în clasa a 12-a. Tânăra cântăreață a mărturisit că după absolvire va alege o facultate în București și astfel ea și Edward se vor putea muta împreună. Până atunci, ei de bucură de fiecare clipă împreună, construind o relație pe care mulți și-ar dori-o.

În prezent, cei doi îndrăgostiți se află într-o escapade romantică, în vacanță. Deși sunt populare vacanțele în străinătate, ei au ales o destinație în țară, într-o zonă montană. Dat fiind faptul că și-au sărbătorit aniversarea de curând, Edward a ținut să îi transmit un mesaj extrem de emoționat logodnicei sale, chiar în prag de Ziua Îndrăgostiților.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, noua imagine din dormitor atrage atenția fanilor pe Instagram

Cei doi tineri sărbătoresc un an de relație, iar Edward a făcut un gest foarte romantic. A postat pe contul său de Instagram cu peste 100.000 de urmăritori o fotografie adorabilă cu iubita lui, de la Castelul de Lut, Valea Zânelor, iar mesajul este unul care îți taie răsuflarea:

“1 an de când ti-am spus ca TU ești unică in lumea asta și că ești fata alături de care vreau să îmi petrec întreaga viață!
Îți mulțumesc pentru sufletul pe care îl ai și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o porți!
Te iubesc infinit , #WifeyForLifey !
Asta e primul an!
Mai urmează 100000 împreunăăă! ❤️💋🔥 @cleopatrastratan

Fotografii a strâns peste 8.000 de aprecieri, iar comentariile de felicitare ale fanilor au curs.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra și Edward

Povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda are rădăcini adânci, de vreme ce ei se cunosc de mulți ani și sunt prieteni buni încă de dinainte să fie împreună.

Cei doi s-au cunoscut la Caracal, în urmă cu șase ani, când Edward a cântat în deschiderea concertului Cleopatrei. În 2018, patru ani mai târziu, frumoasa Cleo și Edward s-au reîntâlnit la studio întâmplător, când ea înregistra o nouă piesă, “Te las cu inima”.

Citește și: Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, imagini de la miezul nopții. Cum s-au pozat cei doi în intimitate

După ce s-au întâlnit la studio, cei doi s-au împrietenit și au început să se vadă mai des, făcând multe drumuri Chișinău-București. Iubirea lor a început cum nu se putea mai bine, ei doi devenind cei mai buni prieteni și punând baze solide relației pe care aveau să o construiască.

Cleopatra spune că relația părinților ei este cel mai bun exemplu pentru ea. Pavel și soția sa sunt împreună de 20 de ani, fiind mereu un exemplu de răbdare și dragoste. De aceea, Cleopatra își dorește și ea o singură relație care să dureze o viață, urmând exemplul celor mai dragi oameni din viața ei.

Logodna frumoșilor artiști

Cleopatra Stratan și Edward Sanda urmează să devină soț și soție. În ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit vârsta de 18 ani, iubitul ei i-a oferit cel mai frumos cadou: un frumos inel de logodnă.

Abia devenită majoră, fiica lui Pavel Stratan a fost pusă în fața celei mai importante decizii din viața ei, însă nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta a spus în gura mare ''Da!'', în prezența tuturor invitaților de la petrecere.

Edward Sanda a ținut să dea imediat vestea cea mare tuturor fanilor. Mesajul său este unul extrem de emoționant.

''A spus Da! #Iubireaviețiimele'', a scris cântărețul Edward Sanda în dreptul postării de pe Instagram.

Ultimele știri