Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, imagini de la miezul nopții. Cum s-au pozat cei doi în intimitate

Cleopatra Stratan este una dintre vdetele care au intrat din nou în atenția presei anul acesta.

Cei doi îndrăgostiți s-au pozat în intimitatea casei, la miezul nopții

Instagram

Cu o relansare în lumea muzicală și un iubit care a cerut-o la împlinirea celor 18 ani în căsătorie, Cleopatra poate spune oricând că anul 2020 a fost unul extraordinar pentru ea.

Cei doi îndrăgostiți s-au pozat în intimitatea casei, la miezul nopții, în timp ce erau îmbrăcați elegant și ciocneau un pahar cu șampanie. Artista pur și simplu radiază de fericire în brațele lui Eduard Sanda și nu o dată, bărbatul care o împlinește a spus despre ea că este femeie pe care o vrea alături pentru toată viața.

"2021, fii special în felul tău", au fost cuvintele pe care artista le-a scris pentru a descrie imaginea.Fanii nu au rămas nici ei indiferenți la vederea fotografiei, le-au urat la mulți ani și le-au spus că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară.

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Cum arată inelul de logodnă pe care i l-a oferit Edward Sanda

Cleopatra, cerută în căsătorie de ziua ei

În ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit vârsta de 18 ani, iubitul ei i-a oferit cel mai frumos cadou: un frumos inel de logodnă.

Abia devenită majoră, fiica lui Pavel Stratan a fost pusă în fața celei mai importante decizii din viața ei, însă nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta a spus în gura mare ''Da!'', în prezența tuturor invitaților de la petrecere.

Pavel Stratan nu a spus concret la momentul respectiv dacă este sau nu de acord cu logodna, dar a ținut să menționeze că are mare încredere în fiica sa și în educația pe care i-a dat-o.

Citește și: S-a logodit la numai 18 ani, iar părinții au fost de față. Ce spune Pavel Stratan despre relația fiicei sale

Ultimele știri