Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, un nou inceput: Cei doi poarta iar verigheta

Se pare ca cei doi actori sunt pe cale sa depaseasca momentele grele, care le-au pus la incercare casnicia, si sa o ia de la capat. Invitat la emisiunea lui Jay Leno, Michael Douglas a vorbit despre cei doi copii pe care ii are cu frumoasa actrita, dar si despre casnicia sa.

Timp de 13 ani au fost unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, insa in luna august, Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones s-au separat. Intrebat cum mai merge casnicia sa, actorul a raspuns foarte optimist.

"Bine, sper. Eu am fost plecat o perioada, dar totul ar trebui sa mearga din ce in ce mai bine. Uneori, oamenii mai iau si o pauza, dar asta nu inseamna neaparat ca acela e sfarsitul. Eu sunt foarte optimist in privinta asta", a declarat actorul.

Actorul a fost ocupat cu promovarea noii sale pelicule, "Last Vegas", in care joaca alaturi de Robert De Niro, Morgan Freeman si Kevin Kline. Insa separarea de Catherine nu reprezinta neaparat un divort.

Michael Douglas a spus ca cei doi copii ai lor, Dylan, de 13 ani si Carys, de 10 ani, nu au fost deloc afectati de aceasta separare. Actorul a mai precizat ca fiul sau isi doreste cu disperare sa le calce pe urme parintilor.

Cum saptamana trecuta Catherine a fost vazuta purtand din nou verigheta, am putea spune ca mariajul celor doi a intrat, din nou, in normalitate.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Recomandari