Mirela Stelea a recreat rochia Angeliei Jolie pentru Tania Budi

Superba rochie rosie pe care Angelina Jolie a purtat-o la premiera filmului Salt la Moscova a fost reinterpretata de Mirela Stelea. Deisgnerul a croit-o special pentru Tania Budi pentru a intra intr-o competitie a stilului initiata de o revista mondena romaneasca.

Pornind de la linia rochiei Versace, purtata de frumoasa actrita la Moscova, Mirela a adaugat noi elemente de design iar rezultatul final ii vine ca manusa atragatoarei Tania Budi. Talia si bustul ii sunt puse in evidenta de superba rochie ce poate fi purtata cu brio la orice eveniment exclusivist.

Mi-am dorit rochie simpla si, in acelasi timp, eleganta. Este un model minunat datorita fluiditatii materialului folosit. In general, prefer sa lucrez cu materiale vaporoase, precum matasea naturala sau voalul", a declarat Mirela Stelea.

Tania Budi se arata incantata de modelul creat: „Rosul este o culoare pretentioasa. Rochia semnata de Mirela m-a cucerit de la prima proba. Transmite atitudinea pe care ar trebui s-o aiba o femeie: fina, simpla, dar totusi sofisticata".

Rochia Mirelei Stelea intra astfel intr-un concurs derulat pana in luna decembrie in care opt designeri romani reinterpreteaza creatii celebre rosii, purtate la evenimente de vedete internationale.

Rochia Mirelei poate fi votata de public trimitand un SMS cu textul „Mirela Stelea" la 1399 (0.30 centi, TVA inclus).

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Ultimele știri