Căutare Live

Mirela Stelea este dependenta de sport, secretul ei pentru un trup perfect

Munceste pe branci sa aiba un trup perfect. Mirela Stelea, sotia fostului portar, Bogdan Stelea, isi lucreaza cu grija fiecare muschiulet si asta de mai bine de 12 ani, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Mirela Stelea isi incepe fiecare dimineata facand sport: "Sunt cam dependenta de sport. Ma face sa ma simt foarte bine si oricit de obosita as fi, vin Zen".

Satena face execrcitii care sa ii tonifize muschii si asta sub indrumarea unui instructor. Miscarea e legea de la care nu abdica sotia fostului portar Bogdan Stelea.

La 35 de ani, Mirela se poate mandri cu un trup de cinci stele, Recunoaste ca nu doar sportul o ajuta, ci si un dieta: "Gusti din toate, dar trebuie ca de fiecare data cand te ridici de la masa sa nu te ridici satul. Asta e un secret".

Designerul spune ca mai stie si un alt secret al reusitei:Trebuie sa stii sa te detasezi, sa faci lucruri care te relaxeaza".

Asa se face ca sotia lui Bogdan Stelea reuseste sa aiba succes ca designer, iar rochiile unicat pe care le creeaza cu atata migala fac furori si in strainatate.

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Acces Direct" pe AntenaPlay.ro.

Raluca Dumitru si-a gasit jumatatea! "Pana la 30 de ani vreau sa am si un copil!"... Daniela Crudu si-a ales rochia de mireasa...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri