Căutare Live

Moment istoric în finala show-ului X Factor Australia: Kylie şi Dannii Minogue, împreună pe aceeaşi scenă, după 30 de ani

Kylie şi Dannii Minogue au apărut împreună pe aceeaşi scenă după o "pauză" de 30 de ani, special pentru finala X Factor Australia.

Kylie şi Dannii Minogue au apărut împreună pe aceeaşi scenă după o "pauză" de 30 de ani, special pentru finala X Factor Australia.

Cele două surori au ridicat atmosfera la "100 de grade", acesta fiind şi numele piesei pe care au cântat-o în faţa a sute de persoane. Costumele extrem de sexy, pline de "oglinzi" spectaculoase, au lăsat la vedere formele perfecte ale divelor, dovedind că se poate să arăţi de minune chiar dacă ai trecut de 40 de ani.

Dannii Minogue, jurata X Factor Australia, nu a avut concurenţi în marea finală, aşa că s-a putut concentra pe spectacol. Şi ce spectacol!

Este prima dată în ultimii 30 de ani când cele două artiste cântă împreună într-un show, după apariţia din 1986 pe scena unei emisiuni din Australia, când au interpretat melodia "Sisters Doing It For Themselves".

Întâlnire de gradul zero! Valentin, alesul Cruduţei de la "Burlăciţa" a stat faţă în faţă cu viitorul socru, N... Delia şi-a schimbat din nou look-ul! Jurata X Factor arată ca o păpuşă...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri