Căutare Live

Să curgă șampania! E petrecere mare în familia Deliei! ”Primul băiat în familia mea...”

Este sărbătoare mare în familia Deliei, cea mai stylish jurată X Factor! Gina Matache, mama artistei a postat pe pagina de Facebook un mesaj minunat: sora cântăreței este din nou însărcinată!

Este sărbătoare mare în familia Deliei, cea mai stylish jurată X Factor! Gina Matache, mama artistei a postat pe pagina de Facebook un mesaj minunat: sora cântăreței este din nou însărcinată!

”Wow! Abia așteptam sa urlu în gura mare...Voi fi iar bunicăăăă..si e baiat....primul baiat in familia mea....”, a scris Gina Matache, mama Deliei.

Felicităăăăări!

Ce răspunde Ricky Martin copiilor săi, atunci când aceștia întreabă de ce au doi tați!... Cristi Borcea, interviu exclusiv, la „Xtra Night Show”. Dezvăluiri UIMITOARE! Motivul pentru care crede că Valentina Pel...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri