Antena Căutare

„Îmi va lua toți banii!”. Nicolas Cage a apărut băut la un tribunal din Los Angeles cu iubita lui și a făcut scandal – Video

Actorul Nicolas Cage a apărut băut la un tribunal din Los Angeles și a făcut scandal, spunând că iubita lui, cu mult mai tânără decât el, îi va lua toți banii.

Actorul Nicolas Cage a apărut băut la un tribunal din Los Angeles și a făcut scandal, spunând că iubita lui, cu mult mai tânără decât el, îi va lua toți banii.

Nicolas Cage, în vârstă de 55 de ani, a apărut băut la tribunal, sâmbătă, pentru a cere o licență de căsătorie cu iubita lui, Erika Koike, makeup artist, în vârstă de 34 de ani.

Potrivit unui martor, Nicolas Cage, care a mai fost căsătorit de trei ori, a strigat „îmi va lua toți banii” și „fostul ei este un traficant de droguri”.

„Iubitule, eu nu îți cer să faci asta”, i-a tot spus femeia lui Niclas Cage.

Articolul continuă după reclamă

Apoi, Nicolas Cage apare zâmbindu-i iubitei lui și împingând-o ușor pe hol, spunându-i: „Haide, să mergem!”.

„Ei au început să completeze cererea pe una dintre mașinării. În tot acest timp, el striga că ea îi va lua toți banii și că fostul ei iubit este un traficant de droguri. La un moment dat, a spus că nu o va face. Femeia îi tot spunea că nu îi cere să facă asta”, a spus martorul.

Deoarece Nicolas Cage și iubita lui făceau un asemenea scandal, au fost duși într-o încăpere, iar apoi au ieșit de acolo cu documente, potrivit unei surse citate de The Daily Mail.

Nicolas Cage a fost văzut cu Erika Koike pentru prima dată în aprilie, în timp ce filma în Puerto Rico. De atunci, cei doi au mai fost văzuți împreună de câteva ori, dar în general au stat departe de lumina reflectoarelor.

Încă nu se știe când sau dacă va avea loc o nuntă, dar licența de căsătorie va fi valabilă timp de un an după ce a fost aprobată.

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori. Ultima sa căsnicie a fost cea cu Alice Kim, în perioada 2004 – 2016. Cage și Kim au împreună un fiu, Kal-El, născut în 2005.

Anterior, Nicolas Cage a fpst căsătorit timp de trei luni din anul 2002 cu Lisa Marie Presley. Prima căsnicie a actorului a fost cea cu Patricia Arquette, în perioada 1995 – 2001.

Nicolas Cage mai are un fiu, Weston, în vârstă de 28 de ani, dintr-o relație cu actrița Christina Fulton.

Tudor Chirilă, implicat într-o altercație stradală cu un vecin din cartier: ,,Nu m-am mai putut stăpâni şi i-am tras dou... Marius Mihalache, povestea din spatele țambalului: „Pot să cânt la metrou sau la Scala din Milano, implicarea și respect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x