Antena Căutare

Nu putea să poarte decât colanți făcuți la comandă. Cum arată perechea pe care Jennifer Lopez a îmbrăcat-o într-o zi normală

Jennifer Lopez surprinde din nou, însă de data aceasta a trecut la un alt nivel. Cântăreața a fost surprinsă într-o memorabilă pereche de colanți.

Jennifer Lopez pe podium, intr-o rochie verde provocatoare, iar oamenii o fotografiaza Galerie
Jennifer Lopez surprinde din nou, însă de data aceasta a trecut la un alt nivel | Getty

La vârsta de 51 de ani, Jennifer Lopez surprinde prin aspectul său fizic și formele provocatoare, însă foarte puțini știu că vedeta poartă colanți făcuți la comandă. Aceasta face senzație cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul concertelor, cât și din viața de zi cu zi.

Recent, cântăreața a fost surprinsă în una dintre cele mai sexy ipostaze, însă perechea de colanți a atras atenția tuturor.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cum arată perechea pe care Jennifer Lopez a îmbracat-o într-o zi normală

Jennifer Lopez a fost fostografiată așa cum nu s-ar aștepta nimeni. Se pare că frumoasa vedetă a fost surprinsă de către paparazzi chiar atunci când urca într-o mașină, însă perechea de colanți pe care o purta a atras toate privirile asupra ei.

Se pare că vedeta poartă doar colanți la comandă, iar asta este vizibil din cele două imagini. Detaliul care a atras toată atenția a fost că pe colanți erau scrise numele copiilor ei, pe piciorul stâng era inscripționat numele fiului ei, Max, iar pe piciorul drept numele fiicei sale, Emme.

Citește și: Diva care a fugit de iarna și s-a retras într-un peisaj exotic. Jennifer Lopez pozează cu posteriorul la vedere

Pe lângă toate aceste amănunte, Jennifer Lopez îmbracă cele mai sexy piese vestimentare, care îi scot în evidență atuurile fizice, în special posteriorul bombat și bustul generos.

Perechea de colanți este una extrem de mulată, însă îi pune într-o lumină bună formele provocatoare și corpul lucrat în sala de sport.

Jennifer Lopez formează un cuplu cu jucătorul de baseball, Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și jucătorul de baseball, Alex Rodiguez, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood încă din 2017, iar de atunci relația lor este din ce în ce mai puternică și serioasă.

Cântăreața a fost căsătorită de trei ori, iar primul său soț a fost Ojani Noa. Cei doi s-au căsătorit în 1997, însă după un an s-au despărțit. După a urmat căsnicia cu Cris Judd, care a început în 2001 și s-a încheiat în 2003.

Citește și: Jennifer Lopez, de nerecunoscut după ce își dă jos machiajul. Cum a apărut în fața fanilor

Ultima sa încercare în a se căsători a fost cu Marc Anthony, cu care a avut cea mai lungă căsnicie, din 2004 până în 2014, însă vedeta l-a cunoscut pe Alex Rodiguez și a fost dragoste la prima vedere.

Christopher von Uckermann, actorul care îl interpreta pe Diego în telenovela ''Rebelde'' este total schimbat. Cum arată ... Foto-ghicitoare. Așa arăta în anul 2000 un cântăreț celebru din România. Avea doar 17 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x