Antena Căutare

Oana Roman a chemat salvarea pentru ea și fiica ei, după ce și-a înmormântat mama în urmă cu puțin timp. Ce au pățit ea si Isa

Oana Roman și fiica sa, Isabela, traversează momente extrem de dificile după înmormântarea mamei și respectiv a bunicii lor.

Oana Roman a chemat salvarea pentru ea și fiica ei, după ce și-a înmormântat mama în urmă cu puțin timp. Ce au pățit ea si Isa
Oana Roman a chemat salvarea pentru ea și fiica ei, după ce și-a înmormântat mama în urmă cu puțin timp. Ce au pățit ea si Isa | Instagram

Potrivit informațiilor obținute de la Spynews.ro, situația psihică a Oanei Roman este fragilă, iar suferința după pierdere este intensă. Isabela, la rândul ei, se confruntă cu dificultăți, iar surse apropiate familiei au dezvăluit că au apelat la serviciile ambulanței recent.

Oana Roman a chemat salvarea pentru ea și fiica ei, după ce și-a înmormântat mama în urmă cu puțin timp. Ce au pățit ea si Isa

Această perioadă este cea mai grea pentru Oana Roman și Isabela, în urma pierderii recente a mamei și bunicii lor. Surse din anturajul lor au dezvăluit că Oana Roman se confruntă cu o stare psihică fragilă și suferă profund după pierderea mamei sale.

Citește și: Oana Roman a revenit pe rețelele sociale, înainte de înmormântarea mamei ei, cu cel mai emoționant mesaj. Ce a scris fiica Mioarei

Deși a anticipat deteriorarea stării de sănătate a mamei sale, Oana a fost profund șocată când a primit vestea morții acesteia și se luptă acum să găsească liniștea în somn. Isabela, fiica sa, este și ea afectată de situație, experimentând dificultăți după înmormântarea bunicii sale.

Oana Roman a solicitat chiar intervenția ambulanței pentru a-i oferi îngrijiri medicale fiicei sale, iar aceste probleme sunt, cel mai probabil, consecința stresului pe care familia îl resimte în această perioadă dificilă.

Ce datorie colosală avea Mioara Roman. I s-a pus inclusiv poprire pe pensie! Ce se întâmplă cu banii, după deces

Se pare că decesul Mioarei Roman aduce pentru cele două fiice ale sale nu doar o durere imensă, ci și o datorie importantă. În urmă cu ceva timp, Oana Roman explica despre ce sumă colosală este vorba, dar și de ce Mioara Roman a avut poprire pe pensie, în ultimii ani de viață.

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, după decesul mamei sale. Reacțiile au apărut imediat. Unde va fi înmormântată Mioara Roman

Se pare că aceasta avea o datorie de 300.000 de euro către RA-APPS, suma reprezentând restanțele la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol în care a locuit cu fostul soț, Petre Roman, pe vremea când acesta era prim-ministrul României.

În 2011, Mioara Roman a fost anunțată că trebuie să se mute din locuința Din Primăverii, acolo unde a locuit pe vremea când soțul ei era premier. Timp de aproximativ 10 ani, familia s-a luptat în instanțele de judecată pentru a scăpa de datoria către Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-APPS).

„Mama are și acum poprire jumătate din pensie, restanța totală fiind de 300.000 de euro. Ea are acele procese vechi, cu RAAPPS-ul, care nu se mai termină.”, spunea Oana Roman în urmă cu ceva timp, potrivit celor de la evz.ro.

„Oricum i-au luat un sfert din pensie. S-a întâmplat mai demult, nu acum. Nu știu cu cât mai rămâne mama mea din pensia sa. Tot ceea ce știu e că dintr-un întreg ei îi rămân trei sferturi din bani şi un sfert din pensia ei îi este luat lună de lună. Pentru cât a muncit, pensia sa nu este mare. Mama are 52 de ani de muncă pe cartea de muncă”, a mai adăugat fiica Mioarei Roman, mai arată sursa citată anterior.

Acum, Oana și Catinca Roman se confruntă cu o situație delicată, căci ar putea fi bune de plată.

„La dezbaterea moștenirii, se preiau și datoriile, inclusiv cele de la stat, dar și de la bănci. Nu se sting datoriile, odată cu decesul persoanei, moștenitorii, în cazul de față, Oana și Catinca, fiicele Mioarei Roman, le preiau, sunt bune plată (...). Dacă Oana și Catinca Roman vor să accepte moștenirea Mioarei, atunci vor prelua și datoriile. Dar, dacă nu acceptă moștenirea, poate nici nu prea au nimic de moștenit, nu știu exact care este situația, ce bunuri avea Mioara Roman, pe numele ei, atunci Oana și Catinca nu plătesc nimic, scapă de această datorie împovărătoare”, a declarat Beatrice Comăniceanu, avocata vedetelor, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cum arată casa în care locuiește Silviu Prigoană, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior... Kanye West și soția sa, o nouă apariție controversată. Cum au apărut pe străzile din Milano: „Dați-i afară din țară!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x