Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Oana Roman, tună și fulgeră! Ce s-a întâmplat cu vedeta: "Mi s-a făcut rău. Mirosea a mortăciune" | Foto

Oana Roman a trecut printr-o experiență tare nelăcută, care aproape a îmbolnăvit-o. Fiica fostului premier Petre Roman nu a mai rezistat și a făcut scandal mare pe o rețea socială.

Oana Roman

Fiica fostului premier Petre Roman a ieșit la cumpărături, iar când a ajuns acasă nu mică i-a fost mirarea atunci când a deschis o pungă cu aripioare de pui.

Oana Roman nu a mai rezistat și a făcut scandal mare pe o rețea socială. Fiica fostului prim-ministru al României s-a simțit înșelată după ce a revenit acasă, de la un supermarket.

De acolo a achiziționat o cutie cu aripioare de pui, dar la deschiderea acesteia a fost la un pas să leșine din cauza mirosului îngrozitor.

Imediat, Oana Roman l-a trimis pe soțul ei, Marius Elisei, cu toate produsele înapoi la supermarket. Mai mult, a făcut și o plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

”Am cumpărat o cutie de aripioare de pui cu termen de expirare [ n.r. valabil], pe data de 26 iunie și sunt împuțite la propriu. În momentul în care am deschis cutia, pur și simplu mi s-a făcut rău. Mirosea a mortăciune efectiv.

O să facem plângere la Protecția Consumatorului pentru că mi se pare absolut oribil să cumperi o carne cel puțin împuțită, deci probabil termenul de valabilitate a fost schimbat, a scris Oana Roman pe o rețea socială.

Fanii, în asentiment cu Oana Roman. Ce mesaje i-au trimis aceștia

Vedeta a mărturisit că a primit numeroase mesaje în privat în legătură cu experiențe similare, alegând să facă publice câteva dintre acestea.

„Confirm! Foarte bine că ai făcut public! Și eu am găsit de două ori carne împuțită!”, „Am pățit și eu o singură dată cu niște pulpe (…)”, “Murim naiba! Mi s-a întâmplat cu piept de pui de la”.

„Așa am pățit și eu, m-am dus cu ea înapoi, mi-a returnat banii casiera. Am întrebat ce vor face cu cea rămasă pe raft și mi-a spus senină că: «Va rămâne la raft pentru că este în termen»” sunt doar o parte din mesajele primite de Oana Roman, potrivit sursei citate anterior.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro