Oana Roman, fotografie sexy pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat vedeta

Oana Roman a încins Instagramul cu o poză sexy, îmbrăcată doar într-un body. Iată fotografia cu care a făcut furori pe internet.

Oana Roman, mai sexy ca niciodată. Cum s-a pozat în intimitatea casei

Instagram

Oana Roman a publicat o fotografie pe rețelele de socializare care a fost foarte apreciată de prietenii ei virtuali. Vedeta a slăbit și arată foarte bine, iar pozele vorbesc de la sine.

Oana Roman, într-un body pe internet

Oana Roman s-a postat pe rețelele de socializare, într-un body mulat pe corp, iar fanii au fost în delir. Iată cum arată fiica lui Petre Roman după ce a slăbit fantastic. Așa s-a pozat ea în intimitatea casei, acolo unde nu o vede nimeni. A avut curajul să posteze poza pe rețelele de socializare și a fost apreciată și lăudată.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri despre vacanța petrecută cu Marius Elisei: „Se comportă ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut”

Aceasta s-a postat pe rețelele de socializare, îmbrăcată destul de sumar, iar mesajele au curs fără încetare, semn că vedeta este apreciată pentru noul trup.

Mesajul publicat de ea, în dreptul fotografiei a fost unul pozitiv, transmițându-le fanilor că se relaxează.

Iată că Oana Roman este mult mai sigură pe ea de când a reușit să slăbească, iar acest lucru se poate vedea cu ușurință, chiar pe rețelele de socializare, unde se postează fără teamă.

Citește și: Oanei Roman îi lipsește implicarea lui Marius Elisei la treburile casnice: „Se simte lipsa”

Oana Roman, mai fericită ca niciodată! Cum a reușit fostul soț să o surprindă la ceas de seară

Oana Roman, surprinsă plăcut de fostul soț, Marius Elisei. Iată cum a reușit el să o facă fericită, chiar și după ce au divorțat. Oana Roman și Marius Elisei au reușit să ajungă la un numitor comun, de dragul fiicei.

Citește și: Oana Roman le răspunde fanilor curioși dacă s-a împăcat cu Marius Elisei: „Este încă disponibil, domnișoarelor!”

Și iată că fostul soț al vedetei încă reușește să îi pună zâmbetul pe buze, chiar și după ce au divorțat. Acesta a surprins-o la ceas de seară, atunci când resposabilitățile zilnice au ajuns-o și a mărturisit că se simțea obosită. Iată că Marius Elisei a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze cu o surpriză la care ea nu se aștepta sub nicio formă.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre părinții ei. Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit de 20 de ani

Oana Roman a făcut totul public, semn că îi este foarte mulțumitoare. După lungi perioade în care cei doi nu credeau că vor mai găsi o posibilitate ca, de dragul fiicei, să poată rămâne în relații bune, Marius Elisei a reușit să o facă fericită, chiar dacă tensiunile dintre ei au generat multe subiecte în presă.

Fiica lui Petre Roman a publicat o fotografie pe rețelele de socializare unde le-a arătat prietenilor virtuali un buchet de flori superb, primit chiar de la fostul soț. Textul publicat pe fotografia cu această surpriză a fost de ajuns să ne facă să credem că aceștia au găsit o cale de a lăsa în urmă neînțelegerile și să poată comunica frumos, mai ales cu privire creșterea și educarea fiicei lor, Iza.

Ultimele știri