Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Portret de familie în patru. Imagine de peste 5000 de like-uri cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea și fetițele lor, la plajă | Foto

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au plecat într-o mini vacanță pe litoralul românesc, alături de fetițee lor. Uite cum arată familia celor doi!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Instagram / Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În weekend, cei doi au optat pentru un sejur la mare, dar nu au mers singuri, ci în compania fetițelor lor, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Fiicele lui Tavi și ale Gabrielei sunt frumoase foc și, pe zi ce trece, cele două încep să semene din ce în ce mai mult cu mama lor.

Are copii și e la casa lui, dar puțini își amintesc cum arăta Liviu Varciu în 2001: "Pe vremea când aveam garda de corp"

În urmă cu puțn timp, Gabriela a postat o imagine pe Instagram în care este alături de soțul și fetițele lor. Vedeta a specificat că le este forte greu să facă fotografii împreună.

"La mareeee! Daca nu ma bagam in poza, nu aveam nici o poza toti patru. E dificil cu doi copii mici sa faci toate lucrurile ca la carte. Important e ca a fost o zi in care toata lumea a fost incantata, chiar daca au mai fost si doua, trei lacramioare.", a scris Gabriela pe pagina personală de Instagram.

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

"O familie frumoasa! 😍😘👏👏", "Sunteti absolut adorabili!❤️❤️❤️❤️", "O familie minunată 👍👏😘", "Minunați❤️❤️❤️", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază pe vedetă în mediul online.

Premiera noului sezon Te cunosc de undeva

Pe Tavi îl puteți vedea în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care începe sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Sezonul al 15-lea „Te cunosc de undeva” este prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, care, în fiecare ediție, ne vor introduce în atmosfera magică a transformărilor de senzație și ne vor asigura buna dispoziție.

În noul sezon „Te cunosc de undeva”, la masa juriului vor sta Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, iar show-ul promite să fie unul cu mari surprize și transformări fabuloase.

Show-ul Te cunosc de undeva! revine, pe 12 septembrie, la Antena 1 „Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!”

Unsprezece concurenți vor trece printr-o experiență unică și vor încerca să aducă publicului momente de senzație. Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului „Te cunosc de undeva”, în timp ce alți cinci concurenţi vor evolua singuri.

Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama (Jojo), Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Ne vedem sâmbăta, din 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Recomandari