Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Posh Spice a împlinit 45 de ani și arată ca la 18. Victoria, femeia care l-a ținut în frâu pe nărăvașul Beckham!

Victoria Beckham a împlinit 45 de ani și jumatate din viață și-a petrecut-o alături de David Beckham, cel cu care formează un cuplu chiar dacă celebrele case se pariuri britanice nu le acordau o cotă foarte mare de a prinde nici măcar un an împreună

Victoria Beckham a împlinit 45 de ani și aproape jumatate din viață și-a petrecut-o alături de David Beckham, cel cu care formează un cuplu chiar dacă celebrele case se pariuri britanice nu le acordau o cotă foarte mare de a prinde nici măcar un an împreună.

Dar să aruncăm o privire asupra celor mai importante borne din viața sărbătoritei, cea cunoscută sub numele de scenă Posh Spice.

  • Victoria Caroline Adams s-a născut pe 17 aprilie 1974 la Spitalul Prințesa Alexandra din Harlow, Essex și a crescut în Goffs Oak, Hertfordshire. Ea este primul dintre cei trei copii ai lui Jacqueline Doreen (născută Cannon), o fostă funcționară de asigurări și coafeză și Anthony William Adams, un fost inginer electronist.

  • În 1980, după ce a văzut filmul Fame, Victoria a luat decizia de a urma o carieră muzicală, iar părinții au înscris-o la Școala de Teatru Jason.
  • În 1991, Victoria a intrat la Laine Theatre Arts din Epsom, Surrey și a studiat dansul și modellingul.Ea a urmat Liceul Sf. Maria din Cheshunt, unde s-a simțit jenată de averea familiei sale și l-a implorat de multe ori pe tatăl său să nu o mai ducă la școală într-un automobil Rolls Royce.
  • Victoria și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor '90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996.

  • Victoria și David Beckham au împreună patru copii: fiii Brooklyn Joseph (n. 1999, Westminster, Londra), Romeo James (n. 2002, Westminster, Londra), Cruz David (n. 2005, Madrid, Spania) și fiica Harper Seven (n. 2011, Los Angeles). Elton Johnși David Furnish sunt conform surselor nașii lui Brooklyn și Romeo, iar nașa lor este Elizabeth Hurley.

  • Familia Beckham s-a mutat în Los Angeles, California pe 12 iulie 2007, după ce David a semnat cu echipa de fotbal Los Angeles Galaxy. La sosirea lor în SUA, Victoria și David au fost asaltați de sute de paparazzi și jurnaliști, cauzând o frenezie în media. În prezent ei locuiesc într-o casă evaluată la 22 milioane $ din Beverly Hills cu zece paznici.

  • Cariera muzicală și mariajul au făcut-o pe Victoria a 52-a cea mai bogată femeie din Marea Britanie și a 19-a persoană alături de David, cu o avere comună estimată la 112 milioane £ (225 milioane $).
Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro