Căutare Live

Randi, interviu rar despre femeia pe care o vrea de soție. Artistul a făcut declarații tăioase

Interviu cu Randi, dar nu orice interviu, ci primul în care vorbește despre căsătorie. Cum îl poate convinge iubirea să devină bărbat de casă, ne spune chiar el

Randi, interviu rar despre femeia pe care o vrea de soție. Artistul a făcut declarații tăioase

Întrebat dacă este pregătit pentru căsătorie sau pentru a-și întâlni sufletul pereche Randi se crede mai pregătit decât a fots altădată: "Sunt mai pregătit decât eram. Măi, nu știu, își dai seama, depinde de feeling, dacă el a simțit să facă asta înseamnă că inima lui nu se înșeală, vom vedea în ani"

Întrebat de către reporter dacă are sau nu iubită, cântărețul a răspuns:

"Nu, te interesează personal personal sau? Nu, nu n-ma, iartă-mă, iartă-mă! Nu pot să mă stăpânesc, nu pot! Acum ceva vreme am decis că nu vreau să îmi mai pierd vremea cu persoane cu care nu merită să îmi împart timpul, cu care nu sunt pe același feeling, cu care nu am chimie. Într-adevăr, să găsești persoana aia! Cu cât ai mai multe experiențe te cunoști, înțelegi ce ai nevoie e un pic mai greu să alegi mai ntâi cu capul și apoi cu inima", spune Randi într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Cum ar arăta femeia perfectă pentru Randi

"Comportamental să fie o doamnă. O relație de iubire adevărată se poate întâmpla doar între doi oameni maturi, eu așa cred, altfel se numește îndrăgosteală, se duce odată cu atracția fizică și apoi după doi trei ani se scrie o carte: "Iubirea durează trei ani" pentru că aia nu e iubire, e doar euforie de început. Deci cam așa e!", încheie Randi.

Natalie Portman are un chip fotogenic, dar felul în care arată a atras atenția tuturor. Ce detalii ascunde silueta vedet... Cea mai bogată afaceristă sub 30 de ani. Cu ce poze și-a uimit fanii Kylie Jenner| Foto...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri