Căutare Live

Reese Witherspoon a încântat fanii cu o fotografie simpatică din copilărie. Iată cum arăta actrița la 11 ani

Reese Witherspoon a împărtășit pe Instagram o fotografie din copilăria ei, în care fanii spun că este pur și simplu adorabilă. Un lucru a rămas neschimbat de atunci și până acum: zâmbetul ei inconfundabil.

Reese Witherspoon a postat o fotografie din copilăria ei

Getty Images

Reese Witherspoon s-a întors în timp și a postat pe Instagram o fotografie mai veche de trei decenii, de când avea 11 ani. Actrița avea în poză un breton lung, părul prins la spate, un pulover negru cu dungi albe și pantaloni negri. Ochelarii mari și rotunzi, pe fața mică, atrag atenția asupra bărbiei.

Mica Reese zâmbește către fotograf, un zâmbet care i-a rămas neschimbat de-a lungul anilor și care îi dă pe spate pe fani de fiecare dată.

Actrița de 45 de ani își readuce aminte cum era viața ei când era doar o copilă și își descrie obiceiurile de atunci.

„Punct de vedere: era 1987. Îți iei pe tine puloverul tău cool, nou, de la Benetton. Ai memorat deja toate versurile din „Raiul este un loc pe Pământ”, cântată de Belinda Carlyle”, a scris Reese Witherspoon la descrierea fotografiei.

„Urmează să mergi la o petrecere cu role în acest weekend și o să te joci Dragon Slayer în pasaj. O să mânânci Whatchamacallit (n.r. un tip de napolitană) și o să bei Cola cu aromă de cireșe. VIAȚA ESTE FRUMOASĂ!”, încheie Reese Witherspoon descrierea.

Actrița are peste 25 de milioane de urmăritori pe Instagram. Reacțiile au fost cu miile, iar urmăritorii parcă s-au topit de drag după ce au văzut fotografia.

„Dumnezeule mare! Ești adorabilă!”, „Ești atât de simpatică acolo, Reese!”, „Da, viața de atunci chiar era frumoasă! La fel erai și tu!”.

Pentru că au observat ochelarii ei, unele comentarii au făcut referire strict la acest lucru, iar Reese Witherspoon a reacționat la ele.

„Se vede că îi plăceau cărțile încă de pe atunci!”, a scris Jenny Lewis, o cântăreață și actriță americană. „Da, într-adevăr”, a dat Reese replica.

Reese Witherspoon, invitată specială la evenimentul de lansare "Friends: The reunion"

Îndrăgita vedetă a postat fotografia după ce în presă a fost anunțat că actrița o să fie pe lista cu invitați speciali la marea lansare „Friends: The reunion” din data de 27 mai 2021. David Beckham, Lady Gaga și Tom Selleck sunt și ei pe listă ca invitați speciali.

Reese Witherspoon a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul Blonda de la Drept. Ea o interpretează pe Elle Woods, o blondă naturală ieșită din tipare, deosebit de populară, o studentă eminentă, desemnată Miss Iunie în campus universitar, care adoră culoarea roz.

Ce face și cum arată Rocsana Marcu acum, la 4 ani după ce s-a lăsat de televiziune. Blondina se mândrește cu un trup spe... Matteo are o familie superbă. Cum arată iubita și fetița artistului...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x