Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv cu Covid-19. Cum se simte

Regina Elizabeth a II-a a fost testată pozitiv cu Covid-19, a anunţat, duminică, Buckingham Palace.

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv cu Covid-19. Cum se simte Galerie
Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv cu Covid-19. Cum se simte | Hepta

Monarhul, în vârstă de 95 de ani, are "simptome uşoare asemănătoare răcelii”, dar se aşteaptă să continue să îndeplinească sarcini mai puţin dificile în această săptămână.

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv cu Covid-19. Cum se simte

În urmă cu două săptămâni, fiul Reginei, Prinţul Charles, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv covid-19 - a doua oară - şi că s-a plasat în carantină.

El s-a întâlnit cu mama sa cu 48 de ore înainte de test. Şi soţia lui Charles, Camilla, a fost testată pozitiv cu Covid-19.

"Va primi tratament medical şi va respecta recomandările medicilor", a anunţat Buckingham Palace.

Citește și: Reacția Prințului William la decizia Reginei de a o numi pe Camilla "regină consoartă". Ce a hotărât

Relațiile dintre Regina Elisabeta s-au îmbunătățit în perioada pandemiei, mai ales de când Regina a mai avut ceva probleme de sănătate

Camilla și Prințul Charles s-au căsătorit în 2005 și această decizie a venit la pachet cu o serie lungă de provocări.

Pe lângă faptul că actuala soție a Prințului Charles, a fost acuzată că ar fi avut o relație cu acesta încă de pe vremea când el era căsătorit cu Prințesa Diana, Camilla a avut parte de respingere din mai multe planuri.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a sărbătorit 70 de ani de domnie pe tronul Marii Britanii. Ce mesaj a transmis Majestatea Sa

Nici Regina Elisabeta a II-a sau nepoții ei nu au putut să o accepte pe aceasta. Acum, la mai bine de 15 ani de la nuntă, Camilla a fost acceptată de Regina Elisabeta a II-a și are o relație decentă cu prinții William și Harry.

Mai mult decât atât, de curând, Regina a anunțat, oficial, că soția fiului său va avea rol de regină consoartă atunci când Charles va ajunge să fie rege.

Dimpotrivă, Prințul William a fost chiar respectuos și a precizat că acceptă, întru totul, decizia luată de bunica sa, deși el nu a fost nici măcar consultat cu privire la acest aspect.

Potrivit Us Weekly, Regina a fost foarte sceptică, la începuturile mariajului fiului său cu Camilla, însă, cu trecerea anilor, aceasta a demonstrat că are tot ceea ce trebuie pentru a promova pe scara regală.

Aceasta s-a focusat foarte mult pe îndatoririle regale și chiar și-a depășit atribuiile atunci când a fost nevoie, iar acest fapt a determinat-o pe Regină să o vadă cu alți ochi.

Bianca Drăgușanu, ipostaza provocatoare în care a apărut la scurt timp după intervenția de topire a buzelor. Cum arată l... Cristina Ștefania, ipostaza de vis în care s-a pozat la plajă. Cum arată într-o rochie scurtă, după ce iese din apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x