Rosa, fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, împlinește astăzi 6 ani. Ce mesaj i-au transmis cei doi fetiței lor

Rosa Pascu, fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, împlinește astăzi 6 ani, iar părinții săi i-au transmis cele mai frumoase și emoționante mesaje.

Rosa Pascu, fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, împlinește astăzi 6 ani

Instagram

Rosa Alexandra Pascu este fiica mai mică a lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, care astăzi a împlinit frumoasa vârsta de 6 ani, iar acest lucru este un prilej de mare bucurie și sărbătoare pentru părinții săi. Deși cei doi au divorțat de aproape 2 luni, relația lor a rămas una bună pentru a-și crește fetițele împreună.

Raluca și Pepe s-au căsătorit în 2012, însă au hotărât să divorțeze la noar pe data de 8 februarie 2021. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe superbe, Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu.

Citește și: Interviu. Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce reacție au avut fetițele lui

Cei doi au trecut prin momente dificile, însă de data aceasta au un motiv comun de bucurie. Rossa, fiica lor cea mică, își sărbătorește ziua de naștere, iar Pepe și Raluca i-au transmis cele mai frumoase și emoționante mesaje.

Pepe și Raluca Pastramă, mesaje emoționante de ziua fiicei lor

Pentru artist și fosta sa soție ziua de 5 aprilie este una foarte importantă, pentru că sărbătoresc una dintre cele mai importante persoane din viața lor, pe Rosa, care împlinește 6 ani. Acest lucru nu a putut trece neobservat, iar cei doi le-a dat de știre și prietenilor din mediul online, unde au publicat cele mai adorabile imagini cu micuța, dar și cele mai emoționante mesaje.

"🌹 6 🌹 La mulți ani, inimioara mea frumoasă, puiul meu blând si bun, la mulți ani trandafirașul vieții mele, Rosa inimii mele!!! Te iubesc, frumusețea mea, chipul meu perfect!❤️"

Imaginea a strâns rapid mai bine de 900 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor de pe rețelele sociale.

"La mulți ani, sa va trăiască micuța! 🎂🍭" sau "La mulți ani, Rosa! Să vă trăiască sănătoasă 🥳", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să îi transmită cele mai frumoase cuvinte și urări.

Citește și: Bărbatul pe care Raluca Pastramă l-a numit „sufletul meu”. Fotografia emoționantă publicată de fosta soție a lui Pepe

Și Pepe i-a transmis fetiței sale un mesaj emoționant prin intermediul mai mult InstaStory. De asemenea, artistul a distribuit și povestea fostei soții, în care Raluca îi făcea Rosei cele mai frumoase urări.

Cântărețul a publicat o poză cu cele două fetițe ale sale, iar mesajul său a înduioșat inima fanilor săi.

"La mulți ani, ❤️ mea!", a scris acesta.

Printre persoanele care i-au transmis Rosei urări se numără și Oana Roman: "La mulți ani, Rosa. Să ne trăiești sănătoasă și norocoasă. Te iubim!"

Ultimele știri