Noi dezvăluiri despre scandalul în care e implicat fostul soț al Mariei Constantin! „De foarte multe ori am luat bătaie” | VIDEO

Fostul soţ al Mariei Constantin este implicat, din nou, într-un nou scandal răsunător. Femeia care i-a dăruit al doilea copil face acuzaţii grave la adresa lui şi a familiei. Artista vine cu dezvăluiri şi despre ce i s-a întâmplat Mariei Constantin în războiul cu el.

Fostul soț al Mariei Constantin, Ciprian Tapota și-a găsit liniștea, după despărțirea de prima soție, artista Maria Constantin, în brațele Dianei Chiru (Popescu). Însă, fericirea, se pare ca nu a durat foarte mult, și s-a despărtit si de această dată,după cinci ani de relație, de femeia care intre timp i-a dăruit un copil. Acum, femeia acuză familia fostului iubit , că i-ar fi sechestrat copilul, iar fostul soț ar fi batut-o.

Fostul soț al Mariei Constantin, acuzat de agresiune! "Am îndurat bătăi și umilințe"

Femeia a vorbit la Antena Stars prin ce a trecut cu fostul ei soț

"Între mine si tatăl copiilor mei, problemele au început de mai mult timp. Adică, noi suntem despărțiți de un an și ceva, dar am reușit să ne înțelelegem cât de căt pentru copil. De când a început pandemia am dus copilul la tatal lui, am considerat ca e mai bine pentru copil sa stea la țară. Am dus copilul acolo, m-am înțeles cu tatal copilului, mi-a spus ca pot veni sa vad copilul ori de câte ori vreau. Dar dupa ce am dus copilul acolo, situația nu a mai stat la fel."

Femeia suține ca de când și-a dus copilul la fostul socru, din luna martie, l-ar mai fi văzut o singură data, dar doar la poartă.

Andreea Bălan şi iubitul ei nu se mai feresc! Ce a apărut pe conturile lor de socializare! | Video

Tânăra susține ca barbatul a țipat la ea si nu i-ar fi permis să-si ia copilul. Fosta soție a lui Ciprian Tapotă susține ca și fostul socru îi vorbea urât și o înjura.

Ciprian Tapota, acuzat de agresiune

De asemenea, tânara mai spune că lua bătaie de la fostul soț, și asta s-a intâmplat pâna când s-a hotărât să spună stop relație.

"Nu aveai voie să-l contrazici," a declarat Diana pentru Antena Stars.

Femeia sustine că acelasi lucru l-ar fi făcut bărbatul și cu Maria Constantin, prima lui soție.

Simona Gherghe, prăduită de hoți! I s-a întâmplat pentru a doua oară într-o lună! "Mă enervează rău situația"

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Mai multe articole

"Nu m-am gândit nicio secundă că o să trec prin ce a trecut Maria Constantin."

Diana Chiru face si alte dezvăluiri absolut incredibile despre fostul ei soț, Marian Tapotă. Urmăriți declaratia tinerei, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri