Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Simona Gherghe, prăduită de hoți! I s-a întâmplat pentru a doua oară într-o lună! "Mă enervează rău situația"

Simona Gherghe se pare ca este urmărită de ghinion. Vedeta a pățit-o pentru a doua oară în decurs de o lună. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă.

Simona Gherghe

Luna iulie a început prost pentru Simona Gherghe. Vedeta a fost prăduita de hoți, mai exact, pagina sa oficială de Facebook a fost atacată de hackeri.

Pagina oficială de Facebook a Simonei Gherghe a fost spartă de hackeri! Ce a apărut pe contul fostei prezentatoare!

De cum am intrat in luna lui cuptor, problemele și-au făcut apariția pentru Simona Gherghe. Pe pagina oficială a vedetei au început sa apară postări ciudate, cu niște construcții și diverse filmulețe care nu au legătura cu postările Simonei.

Ulterior, fosta prezentatoare a anunțat pe un alt cont de-al său, faptul că pagina sa oficială a fost spartă.

“Contul meu oficial de facebook (cel cu peste 822.000 de urmaritori si bifa albastra) mi-a fost spart. Stiu, am postat mesajul acesta si azi-dimineata, dar a disparut. Ideea e ca tot ce se posteaza acolo, de cateva ore, nu imi apartine. Am sesizat deja Facebook, sper sa-l recuperez cat mai repede! Pana atunci, ne auzim aici si pe Instagram!”, a scris Simona pe Facebook.

Aniversare în familia Simonei Gherghe! Fosta prezentatoare a postat fotografii de la marele eveniment! | FOTO

Doar că dupa multe intervenții Simona și-a recuperat pagina oficiala, la 21 de zile de când aceasta fusese furată. MOtiv cu care Simona a postat un live în care își anunța fanii de reușită și le mulțumea pentru faptul că îi urmăresc activitatea din online.

Pagina de Facebook a Simonei Gherghe a fost atacată, din nou, de hackeri

Doar că, nu a trecut mult timp si, mai exact pe 31 iulie, Simona anunța, din nou, faptul ca pagina sa oficială de Facebook a fost, din nou, atacată și alte persoane dețin control asupra ei. De această dată, însă, vedeta anunța ca cel puțin nu mai apar postări ale răuvoitorilor. Dar, se pare că nu a durat mult și astăzi a și apărut o postare care nu are legătură cu prezentatoarea TV. Se pare că hackerii controlează și de aceasta dată, în totalitate pagina oficială de Facebook a Simonei Gherghe.

Ce studii are, de fapt, Simona Gherghe și cum a ajuns să lucreze în televiziune!

Vedeta a anunțat pe un cont alternativ de ceea ce i s-a întâmplat, din nou, pentru a doua oară, în decurs de o lună.

"Pentru a doua oara in aceasta luna, pagina mea oficiala de facebook a fost spartă. Aparent, in acelasi mod ca prima data. Inca nu au postat nimic. Sper sa reusesc sa o recuperez mai repede, de data asta...😟 ma enerveaza rau situatia, mai ales ca acum nu a mai fost greseala mea," a scris prezentatoare TV, pe un cont de socializare.

Recomandari