Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Spitalizat cu o boală misterioasa. Ce a pățit Screech din Salvați de Clopoțel

Dustin Diamond, actorul care a interpretat rolului lui Screech în serialul "Salvați de Clopoțel", a fost internat de urgență la spital, însă boala lui rămâne un mister pentru medici.

Dustin Diamond, actorul care a interpretat rolului lui Screech în serialul "Salvați de Clopoțel", a fost internat de urgență la spital, însă boala lui rămâne un mister pentru medici

Profimedia

Weekend-ul trecut, Screech în serialul "Salvați de Clopoțel a fost dus de urgență la un spital din Florida din cauza durerilor din corp, care nu-i îi mai dădeau pace.

La cei 44 de ani, Dustin Diamond trece prin momente cumplite, iar medicii se temă să nu fie vorba de o afecțiune mult mai gravă, conform People.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Actorul a cunoscut faima în anii '90, atunci când a jucat rolul simpaticului Screesch din „Salvați de Clopoțel”. Personajul a înduioșat inima a milioane de oamenii, care l-au îndrăgit încă din primul episod.

Citește și: Dustin Diamond, starul din Salvați de Clopoțel, nu a murit în închisoare. Cum a pornit această știre falsă

Ce au spus medicii despre stare de sănătate a lui Dustin Diamond

Actorul a fost supus unor teste și analize la care așteaptă un răspuns concret, însă medicii cred că este vorba de cancer. Cumplita boala i-a răpit mama lui Dustin Diamond, care a suferit de cancer la sân.

"Este ceva serios, dar încă nu ştim cât de grav", au spus cei care îl reprezintă pe actor, care au mai declarat și faptul că Dustin va fi tratat de acasă, după ce se vor afla rezultatele analizelor.

Citește și: Screech, personajul din "Salvaţi de clopoţel", ARESTAT! Actorul a înjunghiat un bărbat chiar de Crăciun

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor și departe de ochii curioșilor, Screech în serialul "Salvați de Clopoțel" a fost implicat în mai multe conflicte, care l-au adus după gratii. În anul 2006, actorul a publicat un videoclip pentru adulți, în care el "juca" rolul principal, iar în 2016 a ajuns la închisoare, după ce a înjunghiat un bărbat într-un bar, chiar de Crăciun.

În ultima perioadă s-a zvonit că starul ar fi murit în închisoare, însă toate aceste informații au fost unele false.

Serialul Salvați de Clopoțel a apărut în 1989

Dustin Diamond a făcut parte din distribuția serialului fenomen al anilor '90. Acesta are 4 sezoane și a fost difuzat din 1989 până în 1993, iar succesul lui a fost unul de-a dreptul spectaculos.

Personajele au atras atenția publicului, iar povestea i-a făcut pe telespectatorii să urmărească cu sufletul la gura toate evenimentele și momentele petrecute în serial. Actorul Dustin Diamond a dat viață personajului Screech, care a bucurat sufletele a milioane de oameni timp de 4 ani.

Recomandari