Celebrul designer Stefano Gabbana, insultă usturătoare la adresa unei vedete: Este urâtă! Arată ca...

 

Celebrul designer italian Stefano Gabbana a numit-o „urâtă" pe Selena Gomez după ce The Catwalk Italia a publicat pe Instagram un colaj în care starul pop poartă cinci rochii roşii cu scopul de a încuraja fanii să îşi aleagă o ţinută preferată. Creatorul de modă a fost de acord cu o altă persoană care a spus că vedeta arată „ca un câine pomeranian".

„Este chiar urâtă!", a comentat creatorul de modă. Şi pentru a înrăutăţi lucrurile, Gabbana a răspuns unui mesaj, fiind de acord cu faptul că Gomez „arată ca un câine pomeranian", el găsind insulta amuzantă. 

Unii dintre fanii actriţei nu au fost de acord cu comentariile designerului şi au numit comportamentul său „dezgustător" şi „nerespectuos". 

Designerul a mai făcut afirmaţii controversate la adresa vedetelor, potrivit site-ului publicației The Hollywood Reporter, citat de News.ro. Aceasta nu este prima dată când Gabanna a scris comentarii nepoliticoase pe contul de Instagram al The Catwalk Italia. Recent, el s-a înfuriat comentând o fotografie a modelului Kate Moss purtând o ţinută neagră Saint Laurent, spunând simplu: „Nu". 

În trecut, Gabanna s-a luptat cu Miley Cyrus şi fratele ei Braison, după ce Cyrus a anunţat public că nu este de acord cu politica companiei. Cu câteva luni înainte, Gabbana a avut parte de reacţii negative pentru că şi-a apărat brandul după ce a îmbrăcat-o pe prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, cu o creaţie semnată de el. Gabbana s-a delimitat de o listă a unor notabili designeri, inclusiv Tom Ford, Zac Posen şi Christian Sirino, care au refuzat să o îmbrace pe Trump. 

Stiliştii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, creatorii mărcii Dolce & Gabbana, care au format un cuplu, au declarat în aprilie că după moartea lor nimeni nu îi va înlocui. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI