Antena Căutare

Stela Enache și-a pregătit singură locul de veci. Unde și lângă cine își dorește să fie înmormântată solista piesei „Ani de liceu”

La vârsta de 73 de ani, Stela Enache, una dintre legendele muzicii ușoare românești, și-a organizat cu grijă detaliile pentru momentul inevitabil al despărțirii de această lume.

Stela Enache și-a pregătit singură locul de veci. Unde și lângă cine își dorește să fie înmormântată solista piesei „Ani de liceu”
Stela Enache și-a pregătit singură locul de veci. Unde și lângă cine își dorește să fie înmormântată solista piesei „Ani de liceu” | Hepta

Deși își menține activitatea muzicală în prezent, artista a decis să își pregătească mormântul în avans. Dorința sa este să își găsească odihna veșnică lângă iubirea vieții sale, Florin Bogardo, care a plecat dintre noi acum aproape 15 ani.

Stela Enache și-a pregătit singură locul de veci. Unde și lângă cine își dorește să fie înmormântată solista piesei „Ani de liceu”

Cu o carieră muzicală impresionantă, Stela Enache, în vârstă de 73 de ani, a adus bucurie în inimile românilor de-a lungul mai multor generații. Cu toate că încă strălucește pe scenă, artista a luat măsuri pentru a nu deveni o povară pentru cei dragi atunci când va veni momentul despărțirii. În consecință, ea și-a pregătit meticulos locul de veci, dorind să fie înmormântată alături de fostul ei soț, Florin Bogardo, decedat acum 14 ani, potrivit viva.ro.

Citește și: Cum arată și ce mai face Stela Enache, solista piesei „Ani de liceu”.Ce spune despre posiblitatea ecranizării noului film Liceenii

Cimitirul Bellu este locul ales de Stela Enache pentru a-și odihni trupul și sufletul alături de cel pe care l-a iubit atât de mult. Fiecare detaliu a fost pus la punct, iar numele artistei a fost adăugat la mormântul regretatului Florin Bogardo, celebrul compozitor cunoscut pentru creația sa memorabilă, "Ani de liceu".

Stela Enache, în ciuda vârstei sale, rămâne în formă și continuă să urce pe scenă, dar conștientă de natura inevitabilă a vieții, a făcut aceste pregătiri în avans. Vizitând mormântul soțului ei, aduce flori și aprinde o lumânare, iluminând astfel calea celui care a plecat din viață în 2009. Cu determinare și anticipând momentul final, artista și-a scris deja numele pe crucea care îi va marca locul de veci.

Ce mai face și cum arată Stela Enache la 72 de ani

Stela Enache arată fabulos chiar și la 72 de ani și nu a încetat o clipă să cânte și să își încânte publicul. Artista lansează muzică în continuare și bucură inimile tuturor. Este activă pe rețelele de socializare unde fanii pot vedea crâmpeie din activitățile pe care celebra cântăreață le întreprinde.

Citește și: Admitere liceu 2018. Melodia care a făcut celebri anii de liceu în România!

Iată cum arată în prezent cântăreața:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spunea Stela Enache în trecut despre filmul „Liceenii”

Apărut la mijlocul anilor '80, în cea mai grea perioadă din perioada comunistă, nimeni nu ar fi crezut că un film despre un grup de adolescenți pasionați de șah ar fi putut avea așa un impact asupra publicului.

Artista a oferit detalii neștiute din culisele filmărilor celui mai îndrăgit film românesc și și-a adus aminte, cu drag, de marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez.

„La vremea respectivă nu am crezut într-un asemenea succes, de ce să mint? Era și perioada aia, 1986, cea mai grea perioadă din comunism. Filmul ăsta a venit ca o pată de culoare”, a mărturist Stela Enache la Antena Stars.

Cătălin Bordea, despre reacția bunicii sale când a aflat că el și Livia au divorțat: „Nu pot să reproduc la televizor.”... Andreea Bălan, „prima vacanță în formulă de 5”. Cum s-a comportat Victor Cornea cu fiicele ei și cine i-a însoțit în Lap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x