Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Vica Blochina face dezvaluiri: are sau nu o relatie cu Adrian Mutu?

Dupa ce au luat parte la un eveniment comun, organizat de familia Reghecampf, presa a vehiculat faptul ca Vica Blochina si Adrian Mutu s-ar fi intretinut in seara cu pricina, intre ei fiind vorba de o prietenie ceva mai "evoluata".

Mai mult, o fotografie in care Adi Mutu apare tinandu-l in brate pe fiul Vicai, Edan, a intarit zvonurile unei posibile apropieri intre cei doi.

Vica Blochina a dorit sa faca lumina in acest caz si sa explice cum stau de fapt lucrurile intre ea, fiul sau Edan si Adi Mutu. Coprezentatoarea emisiunii "Telefonul de la miezul noptii", de la Antena 2, spune ca Mutu ii este foarte bun prieten, atat ei cat si micutului sau Edan, fiul lui Victor Piturca.

Iar pentru ca apele sunt tulburi intre Mutu si Piturca, in urma conflictelor avute la echipa nationala a Romaniei, Vica marturiseste ca si-ar dori ca Edan sa reuseasca sa ii impace pe cei doi.

"Faptul ca Mutu il iubeste pe Edan l-ar putea sensibiliza pe Piti. Ar putea fi o cale de impacare intre ei", a explicat Vica Blochina.

Cat despre o posibila legatura amoroasa cu fotbalistul roman, vedeta Antenei 2 infirma zvonurile, considerandu-l pe Mutu un simplu prieten.

Recomandari